Zwemparadijs, strand en meer

Zwemparadijs, strand en meer

Op Camping Riviera d'Azur

Kom lekker tot rust in het bubbelbad of trek baantje in het semi-olympisch zwembad op de camping. Alles is mogelijk in het zwemparadijs op Camping Riviera d'Azur. Op korte afstand van de camping kun je ook veel waterplezier beleven in zee en op het strand.


6 zwembaden: voor ieder wat wils!

De echte zwemfanaten zullen zich uitleven in het semi-olympisch zwembad, maar als je even wilt relaxen dan kan dat uiteraard ook in het verwarmde zwembad. Ontdek alle zwembaden en peuterbadjes, verdeeld over twee waterparken, zo heerlijk onder de stralende zon in Saint-Aygulf. 

 

Glijbaan en pentaglissen

In de waterspeeltuin zal jong en oud veel plezier beleven. Houd een wedstrijdje roetsjen van de draaikolk-glijbaan of de pentaglissen.  

 

Bubbelbad in de openlucht

Kom tot rust en geniet van de bubbels in het bubbelbad op de camping! Ervaar een ontspannende massage in het bubbelbad waar plek is voor 8 personen. Enjoy! Maar mocht je toch een echte massage wensen, dat kan in de welness op de camping.

 

Waterspeeltuin

De jonge kids zullen veel pret beleven in de waterspeeltuin met waterstralen en onder de ludieke waterpaddenstoel. 

 

Caribisch strand

In het midden van het grote zwempark kun je tot rust komen in tropische sferen op het Caribisch zandstrand. Heerlijk om even te luieren in de Franse zon. 

Glijbanen