BestCamp biedt een mooie familiecamping in de Ain, op de grens van de Bourgogne. De camping heeft eersteklas voorzieningen, mooie kampeerplaatsen en comfortabele huuraccommodaties zoals stacaravans, Kabouter Plop Familietenten en comfortabele bungalowtenten.

De camping ligt in het dorpje Pont-de-Vaux, vlakbij de Route du Soleil net boven Macôn, langs de rivier de Saöne en met uitzicht op de bergen en wijngaarden van de Bourgogne.

Een kampeerplaats huren in de Bourgogne
Camping Aux Rives du Soleil staat onder andere bekend om de ruime kampeerplaatsen op de camping met een mooi uitzicht over de rivier en de achterliggende bergen van de Bourgogne. Er zijn ruime kampeerplaatsen en camperplaatsen voor een langere vakantie in de Bourgogne samen of met het gezin. Ook zijn er kampeer-en camperplaatsen op het passantenveld waar je uitstekend terecht kan voor een tussenstop onderweg naar of vanuit het zuiden van Frankrijk.

Een stacaravan of huurtent huren in de Bourgogne
Camping Aux Rives du Soleil beschikt over comfortabele stacaravans en ruime huurtenten. Ook dat is kamperen in de Bourgogne: Verblijven in een huuraccommodatie op een fijne familiecamping met zwembad en peuterbad.

De veelzijdige Bourgogne
Het Nederlandse woord voor Bourgogne is Bourgondië. Bourgondisch eten kun je er dus zeker! Bourgondië is een een topbestemming voor een fijne vakantie niet heel ver van Nederland.
De Bourgogne heeft vele historische gebouwen, te vinden in onder meer de steden Dijon en Beaune. Beaune is het echte hart van de Bourgogne en staat bekend om het wereldberoemde wijnfeest in november.
Tussen Dijon en Beaune liggen de beroemde wijngaarden van de Côte D’or. Deze wijngaarden leveren fantastische wijnen.

Fietsen in de Bourgogne
De Bourgogne leent zich ook heel erg goed voor een fietsvakantie. De paden langs de kanalen, de routes door wijngaarden en de Morvan zijn echt de moeite waard om op de fiets te ontdekken! Voor een fietsvakantie in de Bourgogne is Camping Aux Rives du Soleil een uitstekende uitvalsbasis.

Klik hier voor meer informatie over Camping Aux Rives du Soleil.

git st

Activiteiten in de regio

Bereikbaar binnen 20 min.

Alle campings in Campings in de Bourgogne

Totaal 1 camping
  • Star
  • Star
  • Star
  • Star
  • Star

Camping Aux Rives du Soleil in Frankrijk

FrankrijkDe Bourgogne

Camping Aux Rives du Soleil, gelegen in de Ain op de grens met de Bourgogne, is de plek waar Frankrijk zich op zijn best laat zien; aloude gewoonten, een gemoedelijke sfeer en een rustieke omgeving. Camping Aux Rives du Soleil is dé camping in Frankrijk voor een heerlijke vakantie of als ideale overnachtingscamping langs de Route du Soleil.

Bekijk camping
Topcampings in De Bourgogne

Ontdek meer

Van alle regio's van BestCamp