Aux Rives du Soleil is een gemoedelijke familiecamping in de Ain. De camping op de grens van de Bourgogne beschikt over eersteklas voorzieningen en heeft een geweldige centrale ligging in deze prachtige Franse streek. De omgeving is erg idyllisch.

De camping in Bourgogne ligt in het dorpje Pont-de-Vaux, vlakbij de Route du Soleil net boven Macôn. De rivier de Saône kronkelt hier mooi langs. 

Kamperen in de Bourgogne
Camping Aux Rives du Soleil vormt de ideale uitvalbasis voor je ontdekkingstocht door deze prachtige streek. Zo staat de camping onder andere bekend om de ruime kampeerplaatsen met een mooi uitzicht over de rivier en de achterliggende bergen en wijngaarden van de Bourgogne. 

"Hele fijne kleinschalige camping voor gezinnen met jonge kinderen die op zoek zijn naar rust en gezelligheid!" - Esther

Campings in de Bourgogne

Ontdek de veelzijdige Franse streek!
Bourgondisch eten kun je hier zeker! Bourgondië is een topbestemming voor een fijne vakantie niet heel ver van Nederland. Ontdek hier de vele historische gebouwen die onder meer te vinden zijn in de steden Dijon en Beaune. Beaune is het echte hart van de Bourgogne en staat bekend om het wereldberoemde wijnfeest in november. Wijnliefhebbers zijn in Beaune helemaal op hun plek!

git st

Activiteiten in de regio

Bereikbaar binnen 20 min.

Alle campings in de Bourgogne

Totaal 0 campings
Topcampings in Bourgogne

Ontdek meer

Van alle regio's van BestCamp