Kampeerplaats

  • Ruime kampeerplaatsen
  • Elektriciteitsaansluiting
Meer informatie

Prijsinformatie

De prijzen voor accommodaties zijn per eenheid inclusief twee personen. De prijzen zijn exclusief reserveringskosten, toeristenbelasting, ecobelasting, extra personen en eventuele optionele kosten. 

Indien je geen v.a. prijs ziet, betekent dit dat enkel afwijkende periodes mogelijk zijn. Klik op het gewenste type om de mogelijkheden te bekijken.

Niet boek- of vindbaar?

Is je verblijfswens niet boek- of vindbaar?  Laat het ons weten via telefoon  +31 (0)70 890 06 20  of  stuur een e-mail naar info@bestcamp.nl . Wij helpen je graag! Onze openingstijden zijn zondag t/m vrijdag van 09.00  - 17.00 uur.  Voor  zeer dringende vragen die gelijk een antwoord behoeven buiten de openingstijden om, kan bovengenoemd telefoonnummer gebeld worden. Je wordt dan doorgeschakeld naar  de avond-/weekenddienst.


Een kampeerplaats huren

op Camping Aux Rives du Soleil

Als je bij Camping Aux Rives du Soleil komt kamperen zijn er verschillende mogelijkheden. Wordt het een kampeerplaats aan de rand van de weide met vergezicht en grazende Franse koeien (limousins), een plaats aan de Reyssouze waar je dichtbij de kampeerplaats kunt vissen of wordt het een plaats aan de speelweide waar de kinderen ongestoord, vrij en veilig kunnen spelen? De kampeerplaatsen op Camping Aux Rives du Soleil hebben een minimale oppervlakte van 100 vierkante meter met naar eigen keuze zon of schaduw. Door deze ruime plaatsen en de goede faciliteiten die Camping Aux Rives du Soleil te bieden heeft, hoeft niets een onbezorgde vakantie nog in de weg te staan.

Doorreis en tussenstop Camping Aux Rives du Soleil in Frankrijk
Ben je op doorreis richting het zuiden of zit de vakantie er alweer op en zoek je voor de terugreis een geschikte overnachtingscamping aan Autoroute du Soleil? Zoek dan niet verder. Camping Aux Rives du Soleil ligt halverwege Frankrijk en is voor veel vakantiegangers de plek bij uitstek om een tussenstop te nemen.

Op een speciaal terrein voor passanten is er plaats genoeg om met je caravan of vouwwagen te staan. De caravan kan op deze velden aangekoppeld blijven staan zodat je de volgende dag gemakkelijk kan vertrekken. 
Bij aankomst volgt een snelle, vriendelijke en adequate afhandeling, waardoor je alle tijd hebt om lekker te gaan genieten van het korte verblijf op Camping Aux Rives du Soleil. Zo kan er nog even heerlijk worden gezwommen in het zwembad of met de hele familie genoten worden van een heerlijke snack, pizza of een diner in restaurant Bouilloux. De volgende dag vertrek je volledig uitgerust op doorreis naar de volgende bestemming of naar huis.

Kamperen