De bungalowtenten zijn geschikt voor maximaal 5 personen, hebben een oppervlakte van circa 25 m² en zijn hoog genoeg om overal rechtop te kunnen staan. De tent beschikt over 3 slaapcabines.

In tegenstelling tot veel tenten, die in een punt naar beneden lopen, zijn de bungalowtenten op Camping Aux Rives du Soleil over nagenoeg de gehele lengte en breedte even hoog. Door deze constructie ontstaat veel ruimte en kunt je in de Bungalowtenten overal rechtop staan. Wanneer je een Bungalowtent op Camping Aux Rives du Soleil huurt, maak je gebruik van de  goede sanitaire voorzieningen en faciliteiten op de camping. Voor het douchen heb je geen muntjes nodig. 

De Le Fleuve bungalowtenten hebben een groot leefgedeelte met een ingericht keukenblok met een gascomfort en een koelkast. In de tenten zijn diverse veilige aansluitingen aanwezig voor elektrische apparatuur. Door een automatische zekering en aardlekschakelaar kun je met een gerust hart de koelkast en het koffiezetapparaat tegelijk gebruiken. In de tenten zijn drie gescheiden slaapcabines met comfortabele bedden. De bedden zijn twee meter lang en hebben goede matrassen. Tussen de slaapcabines is een bergruimte.

Op je eigen terras beschik je over een tuintafel met drie kuipstoelen, twee verstelbare stoelen, een parasol en er staat een ligbed klaar om van de zon te genieten. Via de receptie kun je een barbecue huren. De auto kun je naast de bungalowtent parkeren. 

In de Bungalow tenten zijn dekbedden en kussens aanwezig. Bedlinnen dien je bij de camping te huren. 


  • Geschikt voor maximaal 5 personen
  • Woonkamer met lichtgewicht tuinmeubilair
  • Volledig ingerichte keukenblok
  • Geplaatst op gras
  • Bergruimte tussen de slaapcabines