Stacaravan type Le Soleil

  • 3 aparte slaapkamers
  • Badkamer met douche en föhn. Apart toilet.
  • Nieuw in 2017
Meer informatie

Stacaravan type Alizé

  • 2 aparte slaapkamers
  • Badkamer met douche en föhn. Apart toilet.
  • Nieuw in 2017
Meer informatie

Prijsinformatie

De prijzen voor accommodaties zijn per eenheid. De prijzen zijn exclusief reserveringskosten, toeristenbelasting, ecobelasting, lakenpakketten, schoonmaakkosten en eventuele optionele kosten. 

Indien je geen v.a. prijs ziet, betekent dit dat enkel afwijkende periodes mogelijk zijn. Klik op het gewenste type om de mogelijkheden te bekijken.

Niet boek- of vindbaar?

Is je verblijfswens niet boek- of vindbaar?  Laat het ons weten via telefoon  +31 (0)70 890 06 20  of  stuur een e-mail naar info@bestcamp.nl . Wij helpen je graag! Onze openingstijden zijn zondag t/m vrijdag van 09.00  - 17.00 uur.  Voor  zeer dringende vragen die gelijk een antwoord behoeven buiten de openingstijden om, kan bovengenoemd telefoonnummer gebeld worden. Je wordt dan doorgeschakeld naar  de avond-/weekenddienst.


Een stacaravan huren

op Camping Aux Rives du Soleil

Alle stacaravans staan op mooie en ruime plaatsen niet ver van de belangrijkste voorzieningen. De speelse en doordachte opstelling van de accommodaites, combinatie van privacy en snel contact, zorgen voor een ware vakantiebeleving. De stacaravans zijn compleet ingericht. Op het grasveld voor de stacaravan staan een tuinset en een ligbed voor je klaar, waar je lekker van de zon kunt genieten.

Niet alleen in de zomervakantie zijn de stacaravans populair. Ook in het voor- en najaar kun je aangenaam verblijven in een stacaravan op Camping Aux Rives du Soleil. Aanraders zijn de meivakantie, Hemelvaart en Pinksteren, vakantieperiodes waarin de faciliteiten, zoals het zwembad (open vanaf 15 mei) en de horeca, dagelijks geopend zijn.

Het aantal stacaravans is beperkt. Van de nieuwe Alizé stacaravans zijn er slechts 4, van de nieuwe Le Soleil stacaravans zijn er 6. Reserveer dus tijdig je stacaravan voor een heerlijke vakantie op deze drie sterren camping in de Franse Bourgogne.

Stacaravans