Horeca

Horeca

Op Camping Aux Rives du Soleil

Camping Aux Rives du Soleil biedt haar gasten verschillende goede horecavoorzieningen. Er is een sfeervol restaurant, een snackbar en een pizzeria. Tijdens je vakantie op Camping Aux Rives du Soleil kun je op de camping heerlijk dineren en natuurlijk ook de kwaliteitswijnen uit de streek uitproberen. Terwijl je door vriendelijke medewerkers wordt bediend, hoeft je maar één ding te doen: genieten!


Restaurant Bouilloux
Het is haast niet te geloven, maar sinds 1648 wordt restaurant Bouilloux, op de plek waar nu camping Aux Rives du Soleil ligt, al aangedaan door verschillende soorten reizigers; handelsreizigers, ontdekkingsreizigers, postkoeriers, vrijbuiters en zwervers. De sfeer van toen is nu nog steeds terug te zien in het restaurant. Bij het betreden van het restaurant zie je duidelijk de uitgesleten vloertegels en de sporen van het hakken van hout voor de open haard. Dit alles zorgt voor een hele rustieke sfeer. Kom tijdens je verblijf eten in restaurant Bouilloux of op het terras van het restaurant en geniet van het menu, de sfeer en laat je verwennen door de bediening. 

Het restaurant op Camping Aux Rives du Soleil is geopend van 14 april tot 16 oktober.

Snackbar
Geniet van een heerlijk frietje met een lekkere Nederlandse snack bij de snackbar op Camping Aux Rives du Soleil. Op Camping Aux Rives du Soleil kun je snacks ter plaatse eten of afhalen. Dus als je na een lange reis of een heerlijke dag buiten even geen zin hebt om te koken, dan haal je een snelle maaltijd bij de snackbar op Camping Aux Rives du Soleil. 

Pizzeria Le Cygne
De Pizzeria van Camping Aux Rives du Soleil ligt prachtig aan de oevers van de Saône. Met een weids uitzicht kun je de pizza, vers uit de oven, ter plaatse eten op het zonnige terras. Je kan er uiteraard ook voorkiezen de pizza's af te halen en lekker bij de caravan of tent op te eten.