Kindervoorzieningen

Voorzieningen voor kinderen

op Camping Aux Rives du Soleil

Camping Aux Rives du Soleil is een gemoedelijke camping, ook zeer geschikt voor gezinnen met kinderen. Kinderen hoeven zich op de camping geen moment te vervelen, en kunnen zich goed vermaken op de speelweide, in het zwembad en met het enthousiaste animatieteam.


Speelweide
Direct grenzend aan een aantal kampeerplaatsen bevindt zich een enorme ruimte waar iedereen zich vrij kan vermaken. Er staan verschillende speeltoestellen, waaronder een wip, een tourniquet en een zwierend vogelnest. Op het veld bevindt zich ook het peuterbad, een tafeltennistafel, een beachvolleybalveld, jeu de boules banen en uiteraard mag er op de speelweide lekker gevoetbald worden. 

Zwembad en peuterbad
Op Camping Aux Rives du Soleil zijn er twee zwembaden. Heerlijk om tijdens de zonnige dagen in de Bourgogne lekker in af te koelen. Wat is er lekkerder dan even wat baantjes trekken of met de kinderen het water in te duiken? Het zwembad heeft een prachtige ligweide met ligbanken en genoeg schaduw naar wens. Ook vanaf hier is het uitzicht op, onder andere de rivier de Saône, niet mis.

In het peuterbad op de speelweide kunnen de allerkleinsten veilig hun gang gaan en lekker spetteren met het water. De zwembaden op Camping Aux Rives du Soleil zijn geopend van  mei tot  september. 

Kindersanitair
Op Camping Aux Rives du Soleil staan twee sanitairgebouwen. In het in2016 nieuw geopende 'Arc en Ciel', centraal gelegen op de camping, vind je een speciale ruimte voor baby's en peuters. Hier bevinden zich wastafels op verschillende hoogtes en kleine toiletten. Jonge gezinnen kunnen met hun baby naar de speciaal hiervoor ingerichte babywasruimte. Niet alleen van de leuke kleuren maar ook van het gemak worden kinderen én hun ouders vrolijk.