Sanitair

Sanitaire voorzieningen

op Camping Aux Rives du Soleil

Op Camping Aux Rives du soleil staan twee sanitairgebouwen: 'Le Heron Blanc' en het in 2016 nieuw geopende 'Arc en Ciel'. In deze gebouwen vind je voldoende toiletten, wastafels en douches voor de campinggasten. Om te zorgen dat het sanitair niet alleen mooi maar ook fris is, wordt er meerdere keren per dag schoongemaakt.


Eerste kwaliteit sanitaire voorzieningen
In de sanitairgebouwen op Camping Aux Rives du Soleil bevinden de douches zich in een andere ruimte dan de toiletten. Voor de douches heb je geen muntjes nodig. De toiletten zijn voorzien van toiletpapier. Er zijn afsluitbare cabines met een wastafel en een elektriciteitsaansluiting.

Vrolijk kindersanitair
In het centraal gelegenn nieuwe sanitair gebouw van Camping Aux Rives du Soleil  is een speciaal baby- en kindersanitair gerealiseerd. Door de verhoogde douches hoeven ouders niet meer te bukken en ook de wastafels en toiletten zijn aanepast op de hoogte van kinderen. De wasbakken zijn geplaatst op verschillende hoogtes, zodat broertjes en zusjes naast elkaar hun handen kunnen wassen of tanden kunnen poetsen.

Sanitair voor minder validen
Camping Aux Rives du Soleil beschikt over sanitaire voorzieningen voor minder validen.

Wasserette
Wanneer je langer dan een paar dagen op Camping Aux Rives du Soleil verblijft komt wellicht een moment dat je je  kleding en/of handdoeken wilt wassen. In beide sanitairgebouwen bevindt zich een wasserette met wastafel, wasmachine en droger. 

Uitstortplaats chemisch toilet
Voor het storten van vuil water heeft de camping bij beide sanitairgebouwen een uitstortplaats voor het chemisch toilet.

Hondendouche
Speciaal voor de hondenliefhebbers bevindt zich bij het nieuwe sanitairgebouw ook een speciale douche voor honden. Is je hond vies geworden na een dag lekker los lopen en zwemmen in de rivier? Dan is er een hondendouche waar je makkelijk je hond kunt afspoelen en wassen.

Kids sanitair   Sanitair   Hondendouche

Douches   Kindersanitair   Sanitair