Lekker uitwaaien aan de kust. Het blijft een van de fijnste dingen die er is! BestCamp staat op drie heerlijke campings aan de Nederlandse kust en één vakantiepark aan de kust. De parken zijn gelegen in Noordwijk, Callantsoog en Den Haag. Alle vier de campings aan zee zijn erg populair voor een weekendje weg of een langere vakantie.

Welke camping aan de Nederlandse kust pas het beste bij jou?

Op Camping Callassande, op Camping Kijkduin en  Recreatiepark Noordwijkse Duinen kun je kamperen of een accommodatie huren. Het mooie strand en de ruisende zee bevinden zich op loopafstand. Parc du Soleil verhuurt verschillende typen Beach houses en chalets. Deze liggen op slechts 10 minuten fietsafstand van het strand! Geniet hier van eersteklas voorzieningen en de  gezellige badplaatsen vol bruisende boulevards. Alle ingrediënten voor een heerlijke ontspannen zonvakantie zijn aanwezig!

Huur een Haags Strandhuisje óp het strand!

Wil je een ultieme strandvakantie beleven? Overnacht dan in het Haagse Strandhuisje. Dit vrijstaande strandhuisje staat letterlijk óp het strand, net ten zuiden van de boulevard van Kijkduin. Val in slaap met het zachte ruisende geluid van de golven en wordt wakker met een werkelijk waar prachtig uitzicht op zee. Een unieke belevenis! 

Camping aan de Nederlandse kust

Lekker uitwaaien op een camping aan zee

De Nederlandse kust is erg schoon en heel gezellig. De badplaatsen Noordwijk, Katwijk en Scheveningen beschikken allemaal over een sfeervolle boulevard. Geniet hier van een uitgebreide keuze aan restaurants en leuke winkeltjes. Maak een ontspannen strandwandeling langs de kustlijn en strijk daarna neer op een gezellige terrasje met uitzicht op de zee. Andere tips in de omgeving zijn; attractieparken Duinrell en Familiepark Drievliet. Geniet van een veelzijdige en ontspannen vakantie aan de Nederlandse kust bij BestCamp!

git st

Activiteiten in de regio

Bereikbaar binnen 20 min.

Alle campings aan de Nederlandse kust

Totaal 2 campings
  • Star
  • Star
  • Star
  • Star
  • Star

Recreatiepark Noordwijkse Duinen

NederlandNederlandse kust

De naam zegt het al: Recreatiepark Noordwijkse Duinen is een vakantiepark midden in de duinen van Noordwijk. Met de fiets ben je zo aan het Noordwijkse strand waar je heerlijk kunt genieten van een strandwandeling. Steden als Leiden en Den Haag zijn dichtbij en een bezoek zeker waard.

Bekijk camping
  • Star
  • Star
  • Star
  • Star
  • Star

Camping Parc du Soleil

NederlandNederlandse kust

Camping Parc du Soleil in Noordwijk is een heerlijk vakantiepark aan de kust van Zuid-Holland en door de ANWB beoordeeld met vier en een halve ster. Deze camping in Noordwijk ligt aan de rand van de duinen. Noordwijk is een bruisende badplaats. Vanaf de camping is het met de fiets slechts 7 minuten fietsen naar het strand en de zee.

Bekijk camping
Topcampings in Nederlandse kust

Ontdek meer

Van alle regio's van BestCamp