Attracties

Attracties

In de omgeving van Camping Callassande

In de omgeving van Camping Callassande kun je diverse leuke uitstapjes maken.


Speelderij De Batavier
Speelderij De Batavier is een gezellig en sfeervol attractiepark in Beverwijk. Het park beschikt over een grote speeltuin, trampolines, luchtkussen en midgetgolfbaan. Er gaat een kabelbaan over een vijver waar geroeid kan worden. De allerkleinsten vermaken zich in de peutertuin. Terwijl de kinderen plezier hebben kan jij genieten op het prachtige, tussen de bomen gelegen, zonnige terras.

Dierenparken
Bezoek je Landgoed Hoenderdaell. In deze dierentuin vind je onder andere beren, leeuwen, tijgers, apen en wolven. Neem ook een kijkje bij de roofvogelshow en kinderboerderij. Doordat de dierenverblijven gelegen zijn midden in de natuur kun je zomaar een hert, emoe of fazant op de route tegenkomen. Ook kun je het Zee Aquarium in Bergen aan Zee bezoeken. Het aquarium heeft ruim 40 aquaria en telt duizenden bewoners en ruim 230 soorten. Denk bijvoorbeeld aan haaien, roggen, piranha’s en inktvissen.

Speelpark De Swaan
Speelpark De Swaan ligt in Oudkarspel. Het park is met haar 50.000 m2 het grootste attractiepark van Noord-Holland en bestaat uit vijf speeltuinen. Speelpark De Swaan beschikt o.a over een skelterbaan, piratenschip, springkussens, waterfietsen, airtrampoline, midgetgolf en laserschietsalon. Kinderliedjes worden gezongen in Liedjesland.

Attractiepark De Goudvis
Op ongeveer 5 kilometer van Camping Callassande ligt Attractiepark De Goudvis. Met zowel een buitenspeeltuin als overdekte speeltuinen, kun je Attractiepark De Goudvis bezoeken bij goed weer, maar ook als het weer minder goed is. De buitenspeeltuin is ruim opgezet en heeft toestellen die geschikt zijn voor jong en oud.

Sprookjeswonderland Enkhuizen
Sprookjeswonderland bestaat uit een sprookjesbos, kabouterdorp, kinderboerderij, grote speeltuin en spelletjesterras. Daarnaast beschikt het attractiepark over een vogeltjestrein, trapwagentjes en bootjes. Een paar keer per dag kun je in Kasteel Violinde de sprookjesmusical bekijken. In de winterperiode wordt het park omgetoverd tot Sprookjeswinterland!

Fun Center Kart World
In Fun Center Kart World te Limmen, kun je karten, laser gamen en nog veel meer leuke spellen spelen. Fun Center Kart World is een indoor locatie en een leuk uitje voor met kinderen en de familie.