v.a. € 680 Chalet type 4A

Chalet type 4A 4 personen

  • 2 aparte slaapkamers
  • Badkamer/toilet
  • Televisie
Meer informatie

Prijsinformatie

Prijzen accommodaties zijn per eenheid. Prijzen zijn exclusief reserveringskosten, toeristenbelasting, bedlinnen, schoonmaakkosten en eventuele optionele kosten. 

Indien je geen v.a. prijs ziet, betekent dit dat enkel afwijkende periodes mogelijk zijn. Klik op het gewenste type om de mogelijkheden te bekijken.

Niet boek- of vindbaar?

Is je verblijfswens niet boek- of vindbaar?  Laat het ons weten via telefoon  +31 (0)70 890 06 20  of  stuur een e-mail naar info@bestcamp.nl . Wij helpen je graag! Onze openingstijden zijn zondag t/m vrijdag van 09.00  - 17.00 uur.  Voor  zeer dringende vragen die gelijk een antwoord behoeven buiten de openingstijden om, kan bovengenoemd telefoonnummer gebeld worden. Je wordt dan doorgeschakeld naar  de avond-/weekenddienst.


Een stacaravan huren

Op Camping Callassande

Op Camping Callassande huur je een stacaravan tot 4 personen. De stacaravan is van alle gemakken voorzien en beschikt over 2 slaapkamers. De stacaravan is ongeveer 35 m² en beschikt daarnaast over een tuinset.

Ook kun je op Camping Callassande een chalet huren. Het Chalet type 4A heeft een oppervlakte van 36 m² en is te huur tot 4 personen. Er is een veranda die aan 3 kanten volledig geopend kan worden, waardoor het voelt alsof je buiten bent. Bij minder goed weer kun je de veranda weer afsluiten.

Stacaravans