Nuttige informatie

Nuttige informatie

Over bijkomende kosten, openingstijden en meer ....

Om je verblijf zo comfortabel mogelijk te laten verlopen op Camping Kijkduin staat hieronder de belangrijkste informatie voor vertrek vermeld.


Receptie
Het telefoonnummer van de receptie van Camping Kijkduin is  31 (0)704 482 100.  Bij (on)verwachte late aankomst verzoeken wij je de receptie te informeren. Vertrek je buiten de openingstijden van de receptie om dan wordt ook na het vertrek de woning gecontroleerd op eventueel aangebrachte schade. Borg ontvang je uiterlijk een week na je vertrek op je rekening gestort mits er geen schade is. Lever hiervoor altijd de waarborg-inventarisenveloppe in bij de receptie. Als er schade in uw woning is gevonden ontvang je hier bericht over.

Aankomst en vertrek huuraccommodaties
Op de dag van aankomst kun je inchecken tussen 15:00 en 19:00 uur (op vrijdag tot 21.00 uur). Op de dag van vertrek dient de huuraccommodatie om 10:00 uur weer vrij te zijn.
 
Aankomst kampeerplaatsen
Op de dag van aankomst kun je vanaf 13:00 uur inchecken. Op de dag van vertrek dient de kampeerplaats om 11.00 uur weer vrij te zijn.
 
Gasten van Kijkduin kunnen automatisch inchecken indien zij een Keycard thuis hebben ontvangen. Gebruik de Keycard om de slagboom te openen. Als de slagboom opent, ben je automatisch ingecheckt op het park en kun je doorrijden naar je huuraccommodatie of kampeerplaats. De Keycards zijn pas vanaf 13:00 uur (kampeerplaatsen) en  15:00 uur (huuraccommodaties) te gebruiken. De Keycard is tevens de sleutel van de huuraccommodatie.

Verwacht je buiten de genoemde aankomsttijden aan te komen dan dien je de receptie te informeren via 0031 (0)704 482 100.

Verplicht te betalen bijkomende kosten

  • Reserveringskosten: € 30,00, voor kamperen € 10,00
  • Toeristenbelasting en andere heffingen: € 2,96 p.p.p.n.
  • Waarborg alle typen huuraccommodaties: € 65,00
  • Bedlinnen: € 8,50 per persoon


Optioneel te reserveren en te betalen

  • Eindschoonmaak: € 60,00, voor de Haagse strandhuisjes is dit € 65,00
  • Opgemaakt bedden bij aankomst: € 13,50
  • Textiel compleet pakket (bedlinnen, badhanddoek, handdoek, 2 theedoeken, 1 keukenhanddoek): € 13,50
  • Babypakket (kinderbed, -stoel, -badje, -box) (geen bedlinnen): € 23,50
  • Peuterpakket (kinderbed, -stoel) (geen bedlinnen): € 12,50
  • Huisdier (aangelijnd op het park): € 5,00 per nacht

Huisdieren
U kunt maximaal 2 huisdieren meenemen naar de camping. Per dag betaalt u € 5 per huisdier. Bij kamperen geldt dat het eerste huisdier gratis is. Voor een tweede huisdier wordt € 5 per dag gerekend.

Toegang park en accommodatie
Vakantiegangers van Camping Kijkduin kunnen inchecken met de thuisgestuurde Keycard. Je kunt de keycard gebruiken bij de slagboom en deze opent dan. Ook kunt u de keycard gebruiken als sleutel van uw accommodatie, als toegang voor zwembad en als legitimatie op het park. Bij verlies van de keycard verzoeken wij u de receptie hiervan op de hoogte te stellen. Tel. nr. parkreceptie: +31 (0)704 482 100.

Daggasten/bezoekers
Bezoekers zijn van harte welkom op Camping Kijkduin. Wanneer bezoekers overnachten dien je dit vooraf te melden bij de receptie. Bezoekers kunnen dan hun auto parkeren op de algemene parkeerplaats bij de ingang.

Internet
Er is gratis WiFi beschikbaar op het park

Parkeren
Per huuraccommodatie/kampeerplaats kan er één auto geparkeerd worden. Een tweede auto dient op het parkeerterrein bij de ingang geparkeerd te worden.

Zwembad
Je maakt gratis gebruik van het zwembad op Camping Kijkduin. Op verzoek dient u zich te legitimeren met de keycard. Bezoekers kunnen bij het zwembad een toegangskaart kopen en kunnen hiermee het zwembad betreden.

Horeca
Op Kijkduin zijn een (à la carte) restaurant, een eetcafé met bar en een snackbar aanwezig. Voor de (dagelijkse) boodschappen kun je terecht in de supermarkt op het vakantiepark.