Steden en dorpen

Steden en dorpen

In de omgeving van Camping Kijkduin

Camping Kijkduin is gelegen op slechts 1 km van één van de mooiste zandstranden van Nederland.


Vanaf de camping wandel je door duingebied naar het strand om er heerlijk uit te waaien of te genieten van de warme zon en het zilte zeewater. Met de hofstad Den Haag en het stranddorp Scheveningen ‘om de hoek’ ligt de camping bijzonder gunstig voor fiets- en wandeltochten.

Badplaats Scheveningen
Scheveningen is een heerlijke plek om te vertoeven, alle seizoenen in het jaar. Een kilometers lang strand in de achtertuin, dat is Scheveningen voor Den Haag. En het fijne is ….. Camping Kijkduin ligt op zeer korte afstand van het strand. In het voor- en najaar kun je er vanaf Camping Kijkduin heerlijk uitwaaien en in de zomer geniet je er van de warme zon en de zee. Attracties in Scheveningen zijn uiteraard Sealife en de Pier, maar ook het Omniversum en het Museum Beelden aan Zee zijn de moeite van het bezoeken waard! Neem je ook een kijkje in de mooie centrale hal van het bijzondere Kurhaus?

Koninklijk Den Haag
“Den Haag, mooie stad achter de duinen”, wie kent dit lied niet … en het klopt uiteraard helemaal! Den Haag is een prachtige stad met een rijke historie en is de residentie van de Koning en Koningin en de Nederlandse regering. Niet alleen bijzondere gebouwen zoals het Binnenhof, Paleis Noordeinde en het Vredespaleis, maar ook de winkeltjes, fijne restaurants en café’s met gezellige terrasjes staan garant voor een leuk dagje uit vanaf Camping Kijkduin.

Rotterdam
Op ruim 30 km van de Camping Kijkduin ligt de bruisende havenstad Rotterdam. Vaar met Spido door de havens van Rotterdam, kijk uit over de stad vanaf de Euromast en laat je verrassen door de schoonheid van ‘de Zwaan’. Een paar redenen waarom het de moeite waard is Rotterdam te gaan ontdekken. Houd je van winkelen? Ontdek dan de nieuwe Markthal en wandel door de Koopgoot!