v.a. € 697 KD2 Duinchalet Plevier

KD2 Duinchalet Plevier 3 personen

  • 1 aparte slaapkamer
  • Badkamer/toilet
  • Televisie/magnetron/vaatwasser
  • Toegankelijk voor rolstoelgebruikers
Meer informatie

Prijsinformatie

Prijzen accommodaties zijn per eenheid. Prijzen zijn exclusief reserveringskosten, lokale heffingen, bedlinnen, schoonmaakkosten en eventuele optionele kosten. 

Indien je geen v.a. prijs ziet, betekent dit dat enkel afwijkende periodes mogelijk zijn. Klik op het gewenste type om de mogelijkheden te bekijken.

Niet boek- of vindbaar?

Is je verblijfswens niet boek- of vindbaar?  Laat het ons weten via telefoon  +31 (0)70 890 06 20  of  stuur een e-mail naar info@bestcamp.nl . Wij helpen je graag! Onze openingstijden zijn zondag t/m vrijdag van 09.00  - 17.00 uur.  Voor  zeer dringende vragen die gelijk een antwoord behoeven buiten de openingstijden om, kan bovengenoemd telefoonnummer gebeld worden. Je wordt dan doorgeschakeld naar  de avond-/weekenddienst.


Bungalow of huisje huren
op Camping Kijkduin

Op Camping Kijkduin

De BeachHouses zijn de meest luxe accommodaties op het strand bij Camping Kijkduin.  Ze zijn gelijkvloers en heel efficiënt ingedeeld waardoor er ruimte is voor een zeer grote woonkamer en een luxe keuken met vaatwasser, combi magnetron-oven, 5 pits gasstel en koelkast.

De bungalow type KD2 is zeer geschikt voor mindervaliden. De aangepaste inrichting zoals een verlaagd aanrechtblad en een douche met wandbeugels en een rolbaan naar het terras zorgen voor comfort en gemak voor een rolstoelgebruiker.

 

 

Bungalows en vakantiehuizen