Attracties

Attracties

In de omgeving van Camping Parc du Soleil

In de omgeving van Camping Noordwijkse Duinen zijn diverse attractieparken gelegen. Zo kun je in het voorjaar genieten van het fraai gekleurde Keukenhof en kun je jouw ruimtekennis ophalen in de Space Expo. Daarnaast zijn de attractieparken Duinrell en Linnaeushof een absolute aanrader voor gezinnen met kinderen.


De Keukenhof
Het bekende bloemenpark De Keukenhof, ten noordwesten van Lisse, trekt jaarlijks ongeveer 800.000 bezoekers vanuit de hele wereld. In prachtig aangelegde velden zijn in het voorjaar (eind maart t/m eind mei) meer dan 7 miljoen krokussen, narcissen, tulpen, hyacinten, lelies en andere bolgewassen te zien. Er zijn diverse tentoonstellingen, rondleidingen en het is mogelijk een tochtje te maken met een fluisterboot. Voor een hapje en een drankje kun je terecht in één van de verschillende paviljoenen. Een uniek dagje uit wanneer je in het voorjaar op vakantieppark Parc Du Soleil verblijft!

Space Expo
Van alles over ruimtevaart is te zien en te beleven bij Space Expo in Noordwijk. Space Expo is het officiële bezoekerscentrum van ESTEC, de Nederlandse vestiging van ESA: Spacy en interactief! Met een rondleiding wordt een bezoek aan de ruimtevaarttentoonstelling extra leerzaam. De rondleiders van Space Expo nemen je mee door de expositie en vertellen over de modernste ontwikkelingen.

Duinrell
Heb je zin om tijdens jouw vakantie op vakantiepark Parc Du Soleil een dagje naar een attractiepark te gaan? Bij attractiepark Duinrell in Wassenaar, beleeft iedereen een spetterend dagje uit. Duinrell biedt plezier voor het hele gezin. Van de Waterspin en de Splash tot de achtbaan Falcon en indoorspeeltuin Rick’s Fun Factory. En niet te vergeten het spraakmakende Tikibad met adembenemende glijbanen en veel waterpret. Het attractiepark is geopend van april t/m oktober.

Linnaeushof
Linnaeushof in Bennenbroek ligt op 17 kilometer afstand van vakantiepark Parc Du Soleil en is Europa's grootste speeltuin. Er zijn meer dan driehonderdvijftig speeltoestellen en attracties zoals kabelbanen, trampoline-& luchtkussencentrum, waterfietsen, motorskelters, funny-wheels, hobbelfietsen, minigolfbanen en een superglijbaan. Spectaculair is het elf meter hoge Piratennest en het Pioniersdorp is een feest om in te spelen. Waterspeeltuin “De Oase” biedt een gigantisch waterspektakel waar iedereen kan genieten van spelen met water. Grotere kinderen leven zich uit in de speel-sportief-hoek met de klimwand, skaterail en skiswing.