Herten zien in Amsterdamse Waterleidingduinen

Herten zien in het wild Amsterdamse Waterleidingduinen

Je kunt in Nederland een vakantie aan het strand doorbrengen en tijdens je verblijf volop herten in het wild gaan bekijken. Niet ver van Recreatiepark Noordwijkse Duinen liggen de Amsterdamse Waterleidingduinen, een schitterend natuurgebied waar veel herten leven.


Wandelen in de omgeving van Recreatiepark Noordwijkse Duinen is een aanrader voor zowel kinderen als volwassenen. De Amsterdamse Waterleidingduinen liggen ten Noorden van Noordwijk en tijdens een wandeltocht door dit natuurgebied is de kans groot om hertjes tegen te komen.

Het gebied rond Noordwijk biedt niet alleen wandelingen over het strand, maar het achterland is afwisselend met prachtige duinen en bossen. Ook fietsliefhebbers kunnen met een eigen of gehuurde fiets mooie tochten maken over geasfalteerde en autovrije weggetjes. Zo fiets je naar de badplaatsen en boulevards van Noordwijk, Katwijk en Scheveningen of door de Bollenstreek richting het Keukenhof.

Een bezoek aan de Amsterdamse Waterleidingduinen is een belevenis waar ook de kinderen genieten van hun zoektocht naar hertjes. Recreatiepark Noordwijkse Duinen is de perfecte camping om deze prachtige streek aan de Noordzee en het strand te verkennen.