v.a. € 126 Kampeerplaats inclusief elektriciteit

Kampeerplaats inclusief elektriciteit

  • Ruime kampeerplaatsen
  • Elektriciteitsaansluiting van 16 Ampère
Meer informatie

Prijsinformatie

De prijzen voor kamperen zijn per eenheid op basis van twee personen. De prijzen zijn exclusief reserveringskosten, parklasten, afvalbijdrage, extra personen en eventuele optionele kosten. 

Indien je geen v.a. prijs ziet, betekent dit dat enkel afwijkende periodes mogelijk zijn. Klik op het gewenste type om de mogelijkheden te bekijken.

Niet boek- of vindbaar?

Is je verblijfswens niet boek- of vindbaar?  Laat het ons weten via telefoon  +31 (0)70 890 06 20  of  stuur een e-mail naar info@bestcamp.nl . Wij helpen je graag! Onze openingstijden zijn zondag t/m vrijdag van 09.00  - 17.00 uur.  Voor  zeer dringende vragen die gelijk een antwoord behoeven buiten de openingstijden om, kan bovengenoemd telefoonnummer gebeld worden. Je wordt dan doorgeschakeld naar  de avond-/weekenddienst.


Een kampeerplaats huren
op Recreatiepark Noordwijkse Duinen

Op Recreatiepark Noordwijkse Duinen

Op Recreatiepark Noordwijkse Duinen boek je een heerlijke kampeervakantie dicht bij de duinen en het strand.

De kampeerplaatsen bevinden zich aan de zuidkant van het Recreatiepark, niet ver vanaf de ingang van het park waar ook de faciliteiten gelegen zijn. Je kunt met jouw tent, caravan of camper kamperen op de mooie, ruime kampeerplaatsen van het vakantiepark, die zijn voorzien 16 Ampère elektra.  In het schone toiletgebouw zijn douches, toiletten en wasbakken. Er is ook een wasserette aanwezig.

Kampeerplaats Noordwijk