Nuttige informatie

Nuttige informatie

Over bijkomende kosten, openingstijden en meer ...

Om je verblijf zo comfortabel mogelijk te laten verlopen op Recreatiepark Noordwijkse Duinen staat hieronder de belangrijkste informatie voor vertrek vermeld. Bij aankomst op Recreatiepark Noordwijkse Duinen ontvang je een welkomstmap waar ook alle belangrijke gegevens in staan.


Receptie
De aankomstdagen en vertrekdagen op Recreatiepark Noordwijkse Duinen kunnen verschillen. Bij aankomst en vertrek kun je  je  melden bij de receptie. De receptie is 7 dagen per week geopend. Van maandag tot en met vrijdag is de receptie open van 09.00 tot 17.00 uur. Op zaterdag en zondag is de receptie open van 10.00 tot 17.00 uur. Bij een late aankomsttijd hangt er een plattegrond van het park op de receptiedeur met je naam en de route naar uw kampeerplaats of huuraccommodatie. De sleutel van de huuraccommodatie ligt in de huuraccommodatie klaar. De voordeur zit dus niet op slot zodat je naar binnen kunt. Tijdens je verblijf kun je tijdens openingstijden terecht bij de receptie voor al je  vragen.

Aankomst en vertrek huuraccommodaties
 Op de dag van aankomst kun je vanaf 15:00 uur inchecken bij de receptie. Op de dag van vertrek dient de accommodatie tussen 10:00 en 11.00 uur weer vrij te zijn. 

Aankomst en vertrek kampeerplaatsen
 Op de dag van aankomst kun je vanaf 15:00 uur inchecken bij de receptie. Op de dag van vertrek dient de kampeerplaats  tussen 10:00 en 11.00 uur weer vrij te zijn. 

Verplicht te betalen bijkomende kosten in een huuraccommodatie

 • Reserveringskosten      € 25,00 per reservering
 • Parklasten      € 2,35 per persoon per nacht
 • Waarborgsom      € 350,- via een eenmalige machtiging
 • Servicekosten (inbegrepen: opgemaakte bedden, bedlinnen, energieverbruik, eindschoonmaak en afvalbijdrage). De hoogte van deze kosten is afhankelijk van duur verblijf en type accommodatie*

Servicekosten (verplicht):

 • Eindschoonmaak: variërend per accommodatietype van € 54,00 tot € 63,50
 • Afvalbijdrage: € 2,50 per accommodatie per boeking
 • Bedlinnen incl. opgemaakte beddn: € 11,00 per persoon per 2 weken.

Verplicht te betalen bijkomende kosten op een kampeerplaats

 • Reserveringskosten:  € 25,00 per reservering
 • Parklasten: € 1,25 per persoon per nacht
 • Afvalbijdrage: € 2,- per week

 

Optioneel bij te boeken extra's en te betalen kosten:

 • Extra bedlinnen: € 11,- per pakket
 • Huisdier (maximaal twee, aanmelden verplicht): € 7,50- per huisdier per nacht
 • Late check out tot 16.00 uur (indien mogelijk) : € 50,- per accommodatie Tijdens verblijf bij te reserveren
 • Voorkeurs/essentiekosten: € 15,- per reservering
 • Wijzigingskosten: € 10,-
 • Handdoekenpakket:  € 4,50 per pakket
 • Keukenlinnenpakket: € 4,50 per pakket
 • Kinderbed- stoel en/of box: € 2,50 per stuk per nacht


Voor verhuurartikelen kan een contante borg gevraagd worden. Wij raden aan tijdig te reserveren voor verhuurartikelen wegens beschikbaarheid.

Betalingsmogelijkheden
Op Recreatiepark Noordwijkse Duinen kan contant, met pin (maestro) en met creditcard betaald worden.

Betalingstermijnen
Na ontvangst van de reserveringsbevestiging dient 30% van het totaalbedrag binnen 7 dagen na het boeken te worden voldaan. De betaling van het resterende bedrag (70% van het totaalbedrag) dient 6 weken voor aankomst betaald te worden. Bij reservering binnen 6 weken tot 1 week  voor aankomst dient het volledige bedrag binnen 7 dagen na het maken van de reservering te worden overgemaakt. Indien je boekt binnen 1 week voor aankomst dan dient het volledige bedrag binnen 24 uur na het maken van de reservering betaald te zijn. 

Huisdieren
Op Recreatiepark Noordwijkse Duinen zijn maximaal twee huisdieren toegestaan. Er zijn ook huisdiervrije huuraccommodaties. De kosten van een huisdier zijn € 7,50 per huisdier per nacht.

Daggasten/bezoekers
Op Recreatiepark Noordwijkse Duinen zijn daggasten/bezoekers toegestaan. Zij dienen zich bij aankomst bij de receptie te melden. Het tarief hiervoor bedraagt de parklasten van € 2,35 per persoon per nacht.

Internet
Op Recreatiepark Noordwijkse Duinen kun je tegen betaling gebruik maken van WiFi.  Je kunt kiezen voor een abonnement of een prepaid ticket. Bij aankomst ontvang je van de receptie een unieke toegangscode waarmee verbinding gemaakt kan worden met het internet. Voor meerdere toegangscodes kun je je wenden tot de receptie.

Parkeren
Op Recreatiepark Noordwijkse Duinen is het toegestaan één auto te parkeren bij de kampeerplaats en/of huuraccommodatie. Overige auto’s dienen op de bezoekersparkeerplaats geparkeerd te worden.

Zwembad
Recreatiepark Noordwijkse Duinen beschikt over een verwarmd buitenzwembad met apart peuterbad met glijbaan. Wil je even uitrusten? Dan kun je gebruik maken van de zonnebedden rondom het zwembad of plaatsnemen op het terras van het restaurant. De actuele openingstijden worden ter plaatse gepubliceerd.

Horeca
Recreatiepark Noordwijkse Duinen beschikt over een restaurant en een Grand Café. De openingstijden van het restaurant en het Grand Café kunnen verschillen in het hoog- en laagseizoen