Kampeerplaats Tent

  • 25m² oppervlakte
  • Speciaal voor tenten
  • 6 ampère stroom
Meer informatie

Kampeerplaats Family PLUS

  • 100m² kampeeroppervlakte
  • 16 Ampère elektriciteit
  • Plek voor een groot kampeermiddel
Meer informatie

Prijsinformatie

Niet boek- of vindbaar?

Is je verblijfswens niet boek- of vindbaar?  Laat het ons weten via telefoon  +31 (0)70 890 06 20  of  stuur een e-mail naar info@bestcamp.nl . Wij helpen je graag! Onze openingstijden zijn zondag t/m vrijdag van 09.00  - 17.00 uur.  Voor  zeer dringende vragen die gelijk een antwoord behoeven buiten de openingstijden om, kan bovengenoemd telefoonnummer gebeld worden. Je wordt dan doorgeschakeld naar  de avond-/weekenddienst.


Campingplaats

Op Camping De Brem

Er zijn verschillende campingplaatsen op Camping De Brem beschikbaar. Ga je voor een sobere plaats, dan kom je uit op de tent kampeerplaats of de camperplaats. De tent kampeerplaats is klein, en enkel geschikt voor een tent. De camperplaats is verhard, en bevind zich buiten de camping. Hierdoor hoef je geen lastige manouvre's met je camper uit te halen. 

Ga je voor wat meer luxe, dan is er de Familiekampeerplaats. Deze plek is qua oppervlakte geschikt voor een groter kampeermiddel en een kleine bijzettent. Zoals de naam doet vermoeden, is deze plaats uitstekend geschikt voor families. Naast de familie kampeerplaats is er ook de Family Plus Kampeerplaats. Deze is groter dan de familie kampeerplaats, en beschikt over meer elektriciteit.

Ten slotte is er nog de Comfort Plus Kampeerplaats. Deze plek is net zo groot als de Family Plus Kampeerplaats, maar beschikt ook nog over privé sanitair. Zodoende ontbreekt het je nergens aan op deze plek.

Campingplaats