Fietsen

Fietsen

In de omgeving van Roompot Beach Resort

De mooiste fietsroutes van Nederland liggen in Zeeland. Wel zo fijn als je Zeeland op de fiets wilt ontdekken. Via het fietsnetwerk kun je heel eenvoudig een fietsroute samenstellen die bij je persoonlijke voorkeuren passen.


Via de speciale fietsnetwerk app kun je de route samenstellen en krijg je allerlei leuke tips voor onderweg: perfecte afstapmomenten, gezellige restaurants en mooie bezienswaardigheden. Op de fiets kun je Zeeland vanaf de zeekant ontdekken, doordat verschillende fietspaden hier buitendijks liggen. Met je neus in de frisse zeewind en met uitzicht over het water zie je de schorren en slikken aan je voorbij trekken. Er zijn ook fietsroutes die in de wind of juist in de luwte liggen. Dit staat aangegeven met een windvaantje op het routebord. 

Er zijn verschillende fietstochten door Zeeland te fietsen, zoals de Watersnoodroute, de Zwinroute of de Panoramaroute. Voor meer informatie over deze routes kun je terecht bij de receptie van Roompot Beach Resort of bij de VVV Zeeland