Omgeving

Omgeving

Van Roompot Beach Resort

Zeeland, een land in de zee met in totaal 650 kilometer aan kustlijn. Hierdoor is het water altijd dichtbij en kun je heerlijk tot rust en tot jezelf komen. Hieronder nog een paar goede redenen om naar Zeeland af te reizen voor een verblijf op Roompot Beach Resort.


De meeste zon en de schoonste stranden
De stranden in Zeeland staan bekend als veilig en schoon. Je ziet er dan ook veel blauwe vlaggen wapperen, wat betekent dat de stranden aantoonbaar schoon en veilig zijn. Wat minder bekend is, is dat Zeeland vaak de meeste zonuren heeft. Door de ligging aan open zee zijn hier bijna nooit stapelwolken waardoor de zon vrij spel heeft. 

De zee is altijd dichtbij
De naam Zeeland zegt het al, land in de zee. De verschillende eilanden liggen letterlijk in zee waardoor je je bij een verblijf in Zeeland verbonden voelt met de zee. Uiteraard is er ook genoeg op en rond het water te doen, van watersporten tot lekker zonnen op het strand. 

Eten uit de zee
Ga zeker uit eten bij één van de vele visrestaurantjes en probeer de mossel of de oester, welke beiden vers uit zee gehaald worden. De unieke Oosterscheldekreeft is enkel hier te vinden en heeft een zachte smaak.