Attracties

Attracties

In de omgeving van Panorama Camping Gulperberg

Naast de vele activiteiten die Panorama Camping Gulperberg aanbiedt, zijn er in de omgeving ook genoeg activiteiten te beleven. Deze attracties zijn leuk voor jong en oud zodat het hele gezin kan genieten! Een aantal attracties die je kunt bezoeken zijn hieronder voor je op een rijtje gezet.


Subtropisch Zwemparadijs Mosaqua
Op 500m afstand van Panorama Camping Gulperberg vind je al een leuke attractie, namelijk het Subtropisch Zwemparadijs Mosaqua. Het zwembad is omgetoverd tot een jungle waarbij de chimpansees je overal achtervolgen. Ervaar de wildwaterban of kies voor spanning en sensatie in de 92m lange glijbaan. Gasten van de camping mogen gratis gebruik maken van zwembad Mosaqua.

Gulpener Bierbrouwerij
Een bezoek aan de Gulpener Bierbrouwerij is speciaal. Het is een beleving waarbij ieder op zijn of haar manier kennis maakt met ‘Gulpener bier’. Een bezoek aan de brouwerij geeft inzicht in de productie van ‘Gulpener bier’ en na het proeven van dit speciale bier wil je nooit meer iets anders.

Grotten
Een van de oudste grotten van Zuid-Limburg is de Fluweelengrot. Deze grot geeft je een rondleiding door de ondergrondse gangenstelsels en vertelt de geschiedenis van Zuid-Limburg. De schilderingen en sculpturen geven betekenis aan deze geschiedenis en maken het compleet. De grotten zijn een attractie die je niet wil missen tijdens jouw vakantie in Limburg.

Rodelbaan
Een attractie met veel actie, maar een die zeker voor veel plezier zorgt! Eerst ga je met de kabelbaan naar boven tot je de 86m bereikt. Vanuit de uitkijktoren op dit punt heb je een prachtig uitzicht. Vervolgens suis je met een hoge snelheid de rodelbaan af.

Plopsa Indoor Hasselt
Net over de grens met België ligt één van de grotendeels overdekte Plopsaparken. In Plopsa Indoor Hasselt komen kinderen hun favoriete Studio 100 figuren tegen. Kabouter Plop, K3, Bobo en Maya de Bij. Er is o.a. een draaimolen, botsauto’s, speeltuinen en een achtbaan. Een ideaal uitstapje voor als het een keer onverhoopt wat minder mooi weer is.

Outletcentra: winkelen met korting
Wie van shoppen houdt, zal ongetwijfeld tijdens een vakantie op Panorama Camping Gulperberg een bezoek brengen aan de outletcentra in Limburg. De twee grootste outletcentra zijn gelegen in Roermond en net over de grens in Maasmechelen. Hier vind je veel bekende merken met aantrekkelijke kortingen op de normale winkelprijzen.