Prijsinformatie

De prijzen voor accommodaties zijn per eenheid. De prijzen zijn exclusief reserveringskosten, toeristenbelasting, lakenpakketten, schoonmaakkosten en eventuele optionele kosten. 

Indien je geen v.a. prijs ziet, betekent dit dat enkel afwijkende periodes mogelijk zijn. Klik op het gewenste type om de mogelijkheden te bekijken.

Niet boek- of vindbaar?

Is je verblijfswens niet boek- of vindbaar?  Laat het ons weten via telefoon  +31 (0)70 890 06 20  of  stuur een e-mail naar info@bestcamp.nl . Wij helpen je graag! Onze openingstijden zijn zondag t/m vrijdag van 09.00  - 17.00 uur.  Voor  zeer dringende vragen die gelijk een antwoord behoeven buiten de openingstijden om, kan bovengenoemd telefoonnummer gebeld worden. Je wordt dan doorgeschakeld naar  de avond-/weekenddienst.


Een tent huren

Op Panorama Camping Gulperberg

Voor gezinnen met kinderen ontwikkelde BestCamp de BestCamp Familietent. De tenten zijn helemaal nieuw en kun je exclusief huren bij BestCamp.

De BestCamp Familietent is een tent die veel extra beleving biedt voor de kinderen. De oppervlakte is ruim met 5x5,2 m. De BestCamp Familietenten liggen centraal op de camping dichtbij één van de nieuwe sanitair gebouwen. De BestCamp Familietenten zijn volledig ingericht met een tafel en stoelen, een keukenblok met keukengerei en 2 aparte slaapcabines. De 2 slaapcabines hebben beide 2 aparte bedden. Een verblijf in een van de BestCamp Familietenten is geschikt voor maximaal 4 personen en een onvergetelijk avontuur!

Huurtenten Panorama Camping Gulperberg