Als je een kampeerplaats op Camping Klein Canada reserveert, weet je zeker dat je verblijft op een mooie kampeerplaats in een groene, natuurrijke omgeving. Je voelt je gelijk helemaal thuis op de comfort kampeerplaatsen van 90 m² tot 100 m².

De comfortplaatsen zijn mooie ruime kampeerplaatsen van 90 m² tot 100 m². Ze zijn voorzien van een watertappunt, waterafvoer, CAI-aansluiting en 6 Ampère elektriciteitsaansluiting. De kampeerplaatsen comfort op Camping Klein Canada bevinden zich op het E-veld en het F-veld. De kampeerplaatsen op veld E (ongeveer 90 m² bevinden zich op het "eilandje" en de kampeerplaatsen op veld F (ongeveer 100 m²) zijn centraal gelegen, in de buurt van de speeltuin, kinderboerderij, multifunctioneel sportveld en de zwembaden.

Er zijn maximaal 2 huisdieren toegestaan op de kampeerplaatsen. Op de camping zijn uitgebreide sanitaire voorzieningen aanwezig. Er zijn drie uitstekende sanitairgebouwen waar je gewoon gratis gebruik kunt maken van de toiletten en douches. Er is er altijd één in de buurt! Voor de (kleine) kinderen zijn er speciale kinderdouches en babybadjes. Op het E-veld is een kindertoilet aanwezig. De drie sanitairgebouwen worden goed schoon gehouden en worden door de ANWB gewaardeerd met een 9.0!


  • Elektriciteitsaansluiting van 6 Ampère
  • Kampeerplaatsen van 90 tot 100 m²
  • Watertappunt, waterafvoer, CAI-aansluiting