Huisdieren

Huisdieren

Op Camping Klein Canada

Huisdieren zijn van harte welkom op Camping Klein Canada! Wel zo fijn dat je trouwe viervoeter gewoon mee kan op een gezellige vakantie met familie of vrienden.


Bij aankomst op de camping krijgt je huisdier een hippe penning, zodat de camping kan zien dat de kosten voor het huisdier voldaan zijn. Ook kun je hier kosteloos hondenpoepzakjes ophalen om de ongelukjes van je huisdier op te ruimen. 

De kosten voor een huisdier bedragn € 3,50 per nacht en er zijn maximaal twee huisdieren per kampeerplaats of accommodatie toegestaan. Er zijn ook huisdiervrije accommodaties. Als je een accommodatie huurt waar huisdieren in toegestaan zijn (Calgary home), worden er automatisch € 30,00 aan schoonmaakkosten en € 100,00 aan waarborgsom gerekend. Alle huisdieren dienen vooraf aan uw vakantie bij de receptie gemeld te worden.

Huisdieren dienen altijd aangelijnd te zijn en zijn dan welkom op het vakantiepark en op het terras van de horeca. In de horeca, supermarkt, binnen- en buitenzwembad, de speeltuinen en op de sportvelden zijn de huisdieren niet toegestaan.