Nuttige informatie

Nuttige informatie

Over Camping Klein Canada

Voor een comfortabel verblijf op Camping Klein Canada staat hieronder de belangrijkste informatie voor vertrek vermeld. Bij aankomst op de receptie ontvang je de belangrijkste informatie over de camping en je verblijf en vind je informatie over de omgeving.


Vanaf welk tijdstip mag ik aankomen op de dag van aankomst?
Voor de huuraccommodaties geldt dat je vanaf 15:00 uur kunt inchecken. Voor de kampeerplaatsen geldt dat je vanaf 15:00 uur kunt aankomen op de camping. Indien je na 19:00 uur aankomt op de camping, willen wij vragen om vooraf contact op te nemen met de camping om de verwachte aankomsttijd door te geven.

Voor welk tijdstip moet ik vertrekken op de dag van vertrek?
Voor de huuraccommodaties dien je voor 10:00 uur te vertrekken, voor de kampeerplaatsen dien je voor 11:00 uur te vertrekken. Uiteraard kun je nog wel de hele dag gebruik maken van de faciliteiten op de camping. 

Wat is het adres van de camping? 
Het adres van Camping Klein Canada is Dorpsstraat 1, 5851 AG Afferden in Limburg.

Wanneer is de camping open? 
Camping Klein Canada is open van 29 maart tot 28 oktober 2019.

Wat is de minimum leeftijd waarop je een verblijf kan reserveren?
Op Camping Klein Canada zijn groepen jongeren zonder begeleiding niet toegestaan. De minimum leeftijd om te reserveren is 21 jaar, dit is ook de persoon die tijdens het verblijf aanwezig dient te zijn op de camping. 

Is er WiFi aanwezig op de camping?
Op de gehele camping is het mogelijk om gebruik te maken van WiFi. Dit is tegen betaling, vraag bij de receptie van de camping naar de tarieven en mogelijkheden.

Zijn honden toegestaan op Camping Klein Canada?
Voor verblijf met honden zijn er verschillende accommodaties beschikbaar, hier zijn maximaal twee honden toegestaan. Er zijn ook huisdiervrije accommodaties. Op de kampeerplaatsen zijn maximaal twee honden toegestaan. Honden dienen te allen tijde kort te zijn aangelijnd en zijn toegestaan op de camping en op het buitenterras van Eetcafé Ontario. Honden zijn NIET toegestaan bij het zwembad, in de horeca en in de speeltuin.