Receptie, Koffie Corner en Manitoba Shop

Receptie, Koffie Corner en Manitoba Shop

Op Camping Klein Canada

De receptie op Camping Klein Canada is gedurende het seizoen dagelijks geopend. Hier zijn ook de Koffie Corner en de Manitoba Shop te vinden.


Receptie
Voor al je vragen kun je tijdens je verblijf terecht bij de receptie. Maar ook voor opmerkingen, fiets- en wandelroutes, tips, internetcode's, was- en droogmuntjes en algemene informatie over de camping en de omgeving kun je hier terecht. 

Koffie Corner
Zin in een lekker kopje koffie of thee? Breng dan tijdens de openingstijden een bezoekje aan de Koffie Corner. Ook cappuccino, een frisdrankje of verpakte ijsjes zijn hier te krijgen. 

Manitoba Shop
Ook de winkel van de camping bevindt zich in het receptiegebouw en is dagelijks geopend tijdens de op de camping aangegeven openingstijden. Hier kun je dagelijks terecht voor een lekker vers ontbijtje met verse broodjes. De broodjes, brood en vlaaien komen van Bakker Van den Bergh uit het dichtbijgelegen dorpje Afferden en dienen (m.u.v. de zondagen in het voor- en naseizoen) één dag van te voren besteld te worden. Ook kranten, camping artikelen, souvenirs en een klein assortiment levensmiddelen zijn te vinden in de Manitoba Shop. Wil je barbecuën tijdens je verblijf op Camping Klein Canada? Reserveer dan van te voren een BBQ pakket. Vraag hiervoor bij de receptie of bij de shop zelf voor de mogelijkheden.