Camping Klein Vink maakt onderdeel uit van het Vakantiepark Klein Vink bij het pittoreske dorpje Arcen in Noord-Limburg. Het park bruist van de activiteiten en jong en oud zullen zich hier prima vermaken.

Er is een mooi overdekt zwemparadijs met meerdere zwembaden, een indoor-speelparadijs, diverse speeltuinen en een heus zwemmeer met strand. En niet te vergeten is het beroemde Thermaalbad Arcen waar je een dagje kan genieten. Deze camping is dan ook heel geschikt voor een vakantie in het voorjaar of het najaar.

De kampeerplaatsen op Camping Klein Vink zijn mooi gelegen en hebben allemaal een stroomaansluiting van 10 ampère. Wil je met de caravan, de tent of de vouwwagen kamperen in Limburg dan ben je hier aan het goede adres. Ook voor het huren van een mooi chalet kun je terecht bij Klein Vink. Op Résidence Spa Arcen, ca. 6 km van Klein Vink, liggen de mooie nieuwe chalets van Klein Vink. Deze chalets liggen in een rustige en groene omgeving waarbij je kunt genieten van de luxe van alle voorzieningen en faciliteiten van camping en vakantiepark Klein Vink. 


Populaire accommodaties

v.a. € 108 Stacaravans

Stacaravans

Op Résidence Spa Arcen, behorende bij Camping Klein Vink, huur je een prachtig nieuw chalet. Résidence Spa Arcen is rustig gelegen op ca. 6 km van Camping Klein Vink.

v.a. € 12 Kamperen Arcen

Kampeerplaatsen

Ervaar de vrijheid van kamperen op een zeer mooie camping met eersteklas voorzieningen, een zwemvijver met strand, overdekt zwembad en vele andere faciliteiten.


Aanbiedingen

Altijd de beste prijs
Aanbieding v.a. € 8 Vroegboekkorting Nederland 2019

Vroegboekkorting Nederland 2019

Geldig vanaf 23-12-2018

Foto's van de camping en omgeving


Populaire activiteiten op de camping

georganiseerd op en in de omgeving van de camping
Animatie Animatie
Fietsen Fietsen
Wandelen Wandelen

Ligging

Deze camping uitgelicht

  • Wandelroutes en fietsroutes in de omgeving
  • Comfortabele chalets op Résidence Spa Arcen
  • Ruime kampeerplaatsen van 80 m²
  • Luxe voorzieningen en faciliteiten
  • Overdekt zwemparadijs met aparte kinderbaden
  • Diverse speeltuinen
  • Indoor-speelparadijs Vinkenburcht
  • Zwemmeer met strandje
  • Activiteitenprogramma
  • Vlakbij Thermaalbad Arcen
Plan je route

Laatste nieuws

Van Camping Klein Vink
Thermaalbad Arcen: ontspannen op Klein Vink

Thermaalbad Arcen: ontspannen op Klein Vink


Het Thermaalbad in Arcen geeft vakantiegangers op Klein Vink de ideale ingrdiënten om te ontspannen. Doordat het thermaalbad gelegen is op Résidence Klein Vink, is het eenvoudig te bereiken. De combinatie van een verblijf op Klein Vink met een bezoek aan het Spa en kuuroord maakt je bezoek extra aantrekkelijk.

Verder lezen

De partners van Camping Klein Vink

Nationale Postcode Loterij
Vrijbuiter - Samen buiten