Attracties

Attracties

In de omgeving van Vakantiepark Klein Vink

In de omgeving van Vakantiepark Klein Vink kun je diverse leuke uitstapjes maken. Wij geven hier een paar tips maar uiteraard is er in Limburg nog veel meer te beleven!


Attractiepark Toverland
Toverland in Sevenum is een erg leuk park met een heel aantal overdekte attracties maar ook een groot park met attracties in de buitenlucht. Bij elke weersomstandigheid kun je hier terecht! Zowel voor de kleine kinderen als de wat oudere kinderen is er een mooi aanbod aan attracties. Van zandbakken en zachte speelhoeken tot zweefmolens, de Harakiri waterbaan en een achtbaan.

Aardbeienland
Hier kun je werkelijk alles ontdekken over hèt symbool van de zomer, de aardbei. In het park, in de kassen, op de velden en in het bos, ruik je en beleef je de veelzijdigheid van die heerlijke, zoete, gezonde en mooie vrucht. Een dagje Aardbeienland is een aanrader voor groot en voor klein!

Hertog Jan Brouwerij
In Arcen vind je deze beroemde brouwerij. Bij Hertog Jan wordt het bier 'hoogstpersoonlijk' gebrouwen met passie als essentieel ingrediënt! Tijdens een bezoek aan deze brouwerij kun je proeven van de hop, van het mout en natuurlijk ook van het bier!

Kasteeltuinen Arcen
Direct bij het historische centrum van Arcen ligt Kasteel Arcen met de beroemde kasteeltuinen. Op het eeuwenoude, 32 ha grote landgoed met zijn monumentale kasteel als middelpunt kunt wandel je urenlang door de talrijke tuinen en is het genieten van de verrassende kleuren en heerlijke geuren.

Maasmechelen Outlet Village
Slimme shoppers hebben de plek ontdekt waar topmerken worden verkocht tegen behoorlijk lagere prijzen. In de meer dan 100 boetieks van Maasmechelen Village vind je het hele jaar top Belgische en internationale modemerken tegen sterk verlaagde prijzen. Hier is het pas ontspannen shoppen!

Moviepark Bottrop-Kirchhellen, Duitsland
Halsbrekende stunts bekijken, het maken van een film bijwonen of het repeteren voor een musical. In Movie Park Duitsland vind je het allemaal. Vergezel de geliefde sterren van Ice Age op hun fantastische reis door de ijstijd. Maar ook de Mad Manor vind je er, de roetsjbaan met de meest roekeloze bochten en de Rocket Rider Roller Coaster. Sensationele attracties die vertier bieden voor het hele gezin!

Thermaal bad Arcen
Thermaalbad Arcen dankt zijn naam aan de baden met thermaalmineraalwater van 35-36 graden, dat opwelt vanuit een 892 meter diepe bron. In het thermaalbad vind je alles om heerlijk te ontspannen en tot rust te komen.