Nuttige informatie

Nuttige informatie

over Bospark 't Wolfsven

Om je verblijf zo comfortabel mogelijk te laten verlopen op Bospark 't Wolfsven, hebben we hieronder de belangrijkste informatie voor vertrek vermeld.


Vanaf welk tijdstip mag ik aankomen op de dag van aankomst?
Voor de huuraccommodaties geldt dat je vanaf 15:00 uur kunt inchecken. Voor de kampeerplaatsen geldt dat je vanaf 13:00 uur kunt aankomen op de camping. Indien je na 19:00 uur aankomt op het park, willen wij vragen om vooraf contact op te nemen om de verwachte aankomsttijd door te geven.

Voor welk tijdstip moet ik vertrekken op de dag van vertrek?
Voor de huuraccommodaties dien je voor 10:00 uur te vertrekken, voor de kampeerplaatsen dien je voor 11:00 uur te vertrekken. 

Wat is het adres van het vakantiepark? 
Het adres van Bospark 't Wolfsven is Patrijslaan 4, 5731 XN Mierlo in Noord-Brabant.

Wanneer is het vakantiepark open? 
Bospark 't Wolfsven is geopend van 29 maart tot en met 27 oktober 2019. Van 28 oktober 2019 tot 27 maart 2020 is de camping gesloten. 

Hoe groot is het vakantiepark? 
Bospark 't Wolfsven in Mierlo wordt als zeer grote camping beschouwd, met 674 plaatsen waaronder chalets, bungalows, safaritenten en kampeerplaatsen. Klik hier om de plattegrond van de camping te bekijken.

Parkeren op het park
De bungalows staan in een autovrije cirkel. Dit betekent dat er niet direct bij de bungalow uit- en/of ingeladen en geparkeerd kan worden. Per gehuurde accommodatie is 1 auto op het park toegestaan. De auto kan geparkeerd worden op een centrale parkeerplaats in de buurt van de bungalow.

Huisdieren
In de meeste gevallen mag u maximaal 2 huisdieren meenemen, maar dit kan per accommodatie verschillen. Wanneer u het gewenste aantal huisdieren (max 2) invult, kijkt het systeem of er nog accommodaties beschikbaar zijn die aan uw wensen voldoen.