Nuttige informatie

Nuttige informatie

over Vakantiepark De Bergen

Om je verblijf zo comfortabel mogelijk te laten verlopen op Vakantiepark De Bergen, hebben we hieronder de belangrijkste informatie voor vertrek vermeld. Bij aankomst op de camping ontvang je een welkomstmap waar ook alle belangrijke gegevens in staan.


Vanaf welk tijdstip mag ik aankomen op de dag van aankomst?
Voor de huuraccommodaties geldt dat je vanaf 15:00 uur kunt inchecken. Voor de kampeerplaatsen geldt dat je vanaf 13:00 uur kunt aankomen op de camping. Indien je na 19:00 uur aankomt op de camping, willen wij vragen om vooraf contact op te nemen met de camping om de verwachte aankomsttijd door te geven.

Voor welk tijdstip moet ik vertrekken op de dag van vertrek?
Voor de huuraccommodaties dien je voor 10:00 uur te vertrekken, voor de kampeerplaatsen dien je voor 11:00 uur te vertrekken. 

Wat is het adres van de camping? 
Het adres van Vakantiepark de Bergen is Campinglaan 1, 5446 PW Wanroij in Noord-Brabant.

Wanneer is de camping open? 
Vakantiepark De Bergen is geopend van 29 maart tot 28 oktober 2019.

Hoe groot is de camping? 
Vakantiepark De Bergen in Wanroij wordt als grote camping beschouwd, met zijn 687 plaatsen waaronder chalets, tenten en kampeerplaatsen. Klik hier om de plattegrond van de camping te bekijken.

Huisdieren
Op Vakantiepark De Bergen zijn huisdieren van harte welkom. Bij de receptie krijg je een penning (waaraan gezien kan worden dat de kosten zijn voldaan), en je kunt er kosteloos hondenpoepzakjes ophalen. Er gelden wel een aantal regels voor een verblijf met huisdier. 

  • Per kampeerplaats, accommodatie of jaarplaats zijn maximaal 2 huisdieren toegestaan.
  • Huisdieren zijn niet in iedere accommodatie of op iedere kampeerplaats toegestaan. Voor de accommodaties vindt je deze informatie in de zoek en boek module bij het filter 'hond'. Voor kamperen geldt dat huisdieren toegestaan zijn op de velden zonder speeltoestel, raadpleeg hiervoor de plattegrond.
  • Huisdieren dienen direct bij het reserveren aangemeld te worden.
  • Wat voor iedereen geldt, maar ook voor je huisdier, is dat mederecreanten geen hinder ondervinden van je huisdier.
  • Je huisdier dient altijd aangelijnd te zijn, en is dan welkom op het vakantiepark en op het terras van restaurant Festina. In de horeca, supermarkt, binnen- en buitenspeeltuin en het strandbad is je huisdier niet toegestaan.
  • Het uitlaten van je huisdier kan op de daarvoor bestemde uitlaatplekken of buiten het park.
  • Indien dit regelement niet nageleefd wordt kan het zijn dat verder verblijf van je huisdier niet langer toegestaan wordt.
  • Als eigenaar ben je te allen tijde aansprakelijk voor schade die ontstaat door toedoen van je huisdier. We verwachten dat je hiervoor verzekerd bent.
  • Loslopende huisdieren worden van het park verwijderd, eventuele kosten hiervan worden op de eigenaar verhaald.