v.a. € 279 Kampeerplaats

Kampeerplaats

  • Ruime kampeerplaatsen
  • Elektriciteitsaansluiting van 16 Ampère
Meer informatie

Prijsinformatie

De prijzen voor kamperen zijn per eenheid op basis van vier personen. De prijzen zijn exclusief reserveringskosten, parklasten, afvalbijdrage, extra personen en eventuele optionele kosten. 

Indien je geen v.a. prijs ziet, betekent dit dat enkel afwijkende periodes mogelijk zijn. Klik op het gewenste type om de mogelijkheden te bekijken.

Niet boek- of vindbaar?

Is je verblijfswens niet boek- of vindbaar?  Laat het ons weten via telefoon  +31 (0)70 890 06 20  of  stuur een e-mail naar info@bestcamp.nl . Wij helpen je graag! Onze openingstijden zijn zondag t/m vrijdag van 09.00  - 17.00 uur.  Voor  zeer dringende vragen die gelijk een antwoord behoeven buiten de openingstijden om, kan bovengenoemd telefoonnummer gebeld worden. Je wordt dan doorgeschakeld naar  de avond-/weekenddienst.


Een kampeerplaats huren

op Résidence Lichtenvoorde

Op Résidence Lichtenvoorde kunt u genieten van een heerlijke vakantie op een van de ruime kampeerplaatsen. Aan de rand van Lichtenvoorde in de Achterhoek, tussen landerijen en beken ligt het prachtige Résidence Lichtenvoorde. De prachtige wandel- en fietsroutes in de omgeving worden ook wel bestempeld als de mooiste van Nederland.

Mede dankzij de ontwikkeling van het nieuwe faciliteitengebouw op Résidence Lichtenvoorde zijn er op het vakantiepark vele faciliteiten aanwezig voor jong en oud zoals binnenzwembad, fitness, wellness, bowlingbanen en een mooi restaurant. Naast deze faciliteiten en de prachtige omgeving van het vakantiepark zijn er speciaal voor u ook exclusieve eropuitjes geselecteerd. Dit zijn activiteiten in de omgeving van Résidence Lichtenvoorde waarbij u kunt genieten van leuke kortingen of mooie arrangementen.

Kampeerplaats in de Achterhoek