Nuttige informatie

Nuttige informatie

Over bijkomende kosten, openingstijden en meer ....

Om je verblijf zo comfortabel mogelijk te laten verlopen op Résidence Lichtenvoorde staat hieronder de belangrijkste informatie voor vertrek vermeld. Bij aankomst op Résidence Lichtenvoorde ontvang je een welkomstmap waar ook alle belangrijke gegevens in staan.


Receptie
De aankomstdagen en vertrekdagen op Résidence Lichtenvoorde kunnen verschillen. Bij aankomst en vertrek kunt u zich melden bij de receptie. De receptie is 7 dagen per week geopend. De openingstijden van de receptie zijn van maandag tot en met vrijdag van 09.00-17.00 uur. Op zaterdag en zondag is dit van 11.00-17.00 . Mocht de receptie zijn gesloten bij aankomst dan kunt u zich melden bij de snackbar. Dit zal van te voren met u worden besproken. Tijdens uw verblijf kunt u terecht bij de receptie voor al uw vragen.

Aankomst en vertrek huuraccommodaties
Op de dag van aankomst kun je van 15.00 - 17.00 inchecken in je huuraccommodatie. Op de vertrekdag kun je tot uiterlijk 10.00 uur van de accommodatie gebruik maken. . 

Aankomst en vertrek kampeerplaatsen
 Op de dag van aankomst kun je van 15.00 - 17.00 uur inchecken voor de kampeerplaats. Op de dag van vertrek dient de kampeerplaats uiterlijk 10.00 uur weer vrij te zijn.

Verplicht te betalen bijkomende kosten in een huuraccommodatie

 • Reserveringskosten      € 25,00 per reservering
 • Parklasten      € 1,45 per persoon per nacht
 • Waarborgsom      € 350,- via een eenmalige machtiging
 • Servicekosten (inbegrepen: opgemaakte bedden, bedlinnen, energieverbruik, eindschoonmaak en afvalbijdrage). De hoogte van deze kosten is afhankelijk van duur verblijf en type accommodatie*

Servicekosten (verplicht):

 • Eindschoonmaak: variërend per accommodatietype van € 54,00 tot € 63,50
 • Afvalbijdrage: € 2,50 per accommodatie per boeking
 • Bedlinnen incl. opgemaakte beddn: € 11,00 per persoon per 2 weken.

Verplicht te betalen bijkomende kosten op een kampeerplaats

 • Reserveringskosten:  € 25,00 per reservering
 • Parklasten: € 1,45 per persoon per nacht
 • Afvalbijdrage: € 2,50- per week


Optioneel bij te boeken extra's en te betalen kosten:

 • Extra bedlinnen: € 11,- per pakket
 • Huisdier (maximaal twee, aanmelden verplicht): € 7,50- per huisdier per nacht
 • Late check out tot 16.00 uur (indien mogelijk) : € 50,- per accommodatie (tijdens verblijf bij te reserveren)
 • Voorkeurs/essentiekosten: € 15,- per reservering
 • Wijzigingskosten: € 10,-
 • Handdoekenpakket:  € 4,50 per pakket
 • Keukenlinnenpakket: € 4,50 per pakket
 • Kinderbed- stoel en/of box: € 2,50 per stuk per nacht

Voor verhuurartikelen zoals een kinderbed en/of kinderstoel kan een contante borg gevraagd worden. Wij raden aan tijdig te reserveren voor verhuurartikelen wegens beschikbaarheid.

Betalingsmogelijkheden
Op Résidence Lichtenvoorde kunt u op verschillende manieren betalen: met pin, creditcard, contant geld en ideal.

Betalingstermijnen
Na ontvangst van de reserveringsbevestiging dient 30% van het totaalbedrag binnen 7 dagen na het boeken te worden voldaan. De betaling van het resterende bedrag (70% van het totaalbedrag) dient 6 weken voor aankomst betaald te worden. Bij reservering binnen 6 weken tot 1 week  voor aankomst dient het volledige bedrag binnen 7 dagen na het maken van de reservering te worden overgemaakt. Indien je boekt binnen 1 week voor aankomst dan dient het volledige bedrag binnen 24 uur na het maken van de reservering betaald te zijn. 


Huisdieren
Op Résidence Lichtenvoorde zijn maximaal twee huisdieren toegestaan op de kampeerplaatsen en twee huisdieren in sommige huuraccommodaties. Welke huuraccommodaties dit zijn is  na te vragen bij de camping. Er zijn ook huisdiervrije huuraccommodaties. Huisdieren dienen aangelijnd te zijn. De kosten voor een huisdier zijn € 7,50 per huisdier per nacht.

Daggasten/bezoekers
Op Résidence Lichtenvoorde zijn daggasten/bezoekers toegestaan. Zij dienen zich bij aankomst bij de receptie te melden. Mochten gasten willen overnachten dan dienen parklasten betaald te worden. De parklasten bedragen € 1,45 per persoon per nacht.

Internet
Op Résidence Lichtenvoorde kun je tegen betaling gebruik maken van WiFi. Er kan gekozen worden voor een abonnement of een prepaid ticket. Bij aankomst ontvang je van de receptie een unieke toegangscode waarmee je verbinding kan maken met het internet. Voor meerdere toegangscodes kun je je wenden tot de receptie. Gebruik van WiFi is betaald. U gebruikt WiFi al vanaf € 7, 50 voor 7 dagen. Een familie-account (meerdere devices) voor 7 dagen kost € 25,-.

Parkeren
Op Résidence Lichtenvoorde is het toegestaan één auto te parkeren bij de kampeerplaats en/of huuraccommodatie. Overige auto’s kun je op de bezoekersparkeerplaats parkeren.

Zwembad
Résidence Lichtenvoorde beschikt over een verwarmd binnenzwembad. Jong en oud kunnen zich in het zwembad vermaken of uitrusten op de ligbedden bij het zwembad. Het zwembad is in het hoogseizoen dagelijks geopend van 9.00-20.00 uur. In het laagseizoen is het zwembad gesloten. De actuele openingstijden kunt u ter plaatse opvragen.

Horeca
Résidence Lichtenvoorde beschikt over een gezellige restaurant. De snackbar is in het hoogseizoen dagelijks geopend. In het laagseizoen zijn de tijden verschillend. Omdat de openingstijden variëren, kun je deze terug vinden in de welkomsttas