In de provincie Drenthe, tussen Emmen en Assen, ligt het prachtige en veelzijdige Vakantiepark Hunzedal. Deze camping in Drenthe heeft in combinatie met de uitstekende faciliteiten en het aanbod aan activiteiten op het park, ook qua omgeving veel moois te bieden. Ontdek de prachtige natuur of bezoek bijvoorbeeld Plopsa Indoor Coevorden voor de kinderen.

Prachtige natuur

Vakantiepark Hunzedal is gelegen op de Drentse Hondsrug, midden in de Drentse bossen. Drenthe staat bekend om de hunebedden en de prachtige natuur. Nabij het park vind je de grootste hunebedden van Nederland. In Borger, waar Vakantiepark Hunzedal ligt, vind je zelfs het grootste hunebed van Nederland. Vakantiepark Hunzedal is gelegen in een prachtig natuurgebied, het Hart van Drenthe. Hier vind je gevarieerde bossen, grillige beekjes, heidevelden en onverwachte vennen. Soms heb je de natuur hier voor jezelf. Het gebied is ideaal om per fiets of te voet ontdekt te worden.

Kamperen of een accommodatie huren

Op Vakantiepark Hunzedal kun je heerlijk kamperen en er is een ruim aanbod van verschillende kampeerplaatsen. De plaatsen op dit vakantiepark in Drenthe zijn ongeveer 100 m2 en je kunt hier kiezen uit standaard of comfortplaatsen. Daarnaast is er de mogelijkheid om te huren. Huur een Hunzetent of een stacaravan.

git st

Activiteiten in de regio

Bereikbaar binnen 20 min.

Alle campings in Campings in Drenthe

Totaal 1 camping
  • Star
  • Star
  • Star
  • Star
  • Star

Vakantiepark Hunzedal

NederlandDrenthe

Vakantiepark Hunzedal is een veelzijdige camping in Drenthe waar je niet alleen een kampeerplaats, chalet en bungalow kunt huren, maar ook een nieuwe Kabouter Plop Familietent. De camping ligt op de Drentse Hondsrug, een gebied met een prachtige natuur, hunebedden en voor gezinnen Plopsa Indoor Coevorden.

Bekijk camping
Topcampings in Drenthe

Ontdek meer

Van alle regio's van BestCamp