In de provincie Drenthe, tussen Emmen en Assen, ligt het prachtige en veelzijdige Vakantiepark Hunzedal. Deze camping in Drenthe heeft een unieke combinatie van uitstekende faciliteiten en vele activiteiten op het park. Ook qua omgeving heeft de camping veel moois te bieden. Ontdek de prachtige natuur of bezoek bijvoorbeeld Plopsa Indoor Coevorden voor de kinderen.

Prachtige natuur

Vakantiepark Hunzedal is gelegen op de Drentse Hondsrug, midden in de Drentse bossen. Drenthe staat bekend om de hunebedden en de prachtige natuur. In Borger, waar Vakantiepark Hunzedal ligt, vind je zelfs het grootste hunebed van Nederland! Je begeeft je op deze camping in midden in het Hart van Drenthe. Je vindt hier gevarieerde bossen, grillige beekjes, heidevelden en onverwachte vennen. De natuur is hier is zo groot, dat je in alle rust de prachtige omgeving in je op kunt nemen. Het gebied is ideaal om per fiets of te voet ontdekt te worden.

Veelzijdige camping in Drenthe

Op Vakantiepark Hunzedal kun je heerlijk kamperen en op een van de ruime comfortabele kampeerplaatsen van ongeveer 100m2.  Daarnaast is er uiteraard de mogelijkheid om een mooie accommodatie te huren. Je hebt de keuze uit een Hunzetent of een stacaravan.

Een greep uit de vele faciliteiten van de camping in Drenthe:

  • Recreatiemeer met zandstrand
  • Subtropisch zwembad
  • Buitenzwembad
  • Speeltoestelen
  • Gratis sportactiveiten
git st

Alle campings in Drenthe

Totaal 0 campings
Topcampings in Drenthe

Ontdek meer

Van alle regio's van BestCamp