v.a. € 113 Standaard kampeerplaatsen

Standaard kampeerplaatsen

  • Oppervlakte van circa 100 m²
  • Elektriciteitsaansluiting van 6 Ampère
  • Water aan- en afvoerpunt
  • CAI-aansluiting
Meer informatie

Prijsinformatie

Prijzen kamperen zijn per eenheid op basis van 2 personen. De prijzen zijn exclusief reserveringskosten, toeristenbelasting, extra personen en eventuele optionele kosten. 

Indien je geen v.a. prijs ziet, betekent dit dat enkel afwijkende periodes mogelijk zijn. Klik op het gewenste type om de mogelijkheden te bekijken.

Niet boek- of vindbaar?

Is je verblijfswens niet boek- of vindbaar?  Laat het ons weten via telefoon  +31 (0)70 890 06 20  of  stuur een e-mail naar info@bestcamp.nl . Wij helpen je graag! Onze openingstijden zijn zondag t/m vrijdag van 09.00  - 17.00 uur.  Voor  zeer dringende vragen die gelijk een antwoord behoeven buiten de openingstijden om, kan bovengenoemd telefoonnummer gebeld worden. Je wordt dan doorgeschakeld naar  de avond-/weekenddienst.


Een kampeerplaats huren op Vakantiepark Hunzedal

op Vakantiepark Hunzedal

Vakantiepark Hunzedal heeft een ruim aanbod van kampeerplekken. De kampeerplekken zijn ruim opgezet, ongeveer 100 m², en zijn geschikt tot 10 personen.

De plekken zijn goed onderhouden en liggen meestal rondom een veldje. Kunstgras en kunststof kleden zijn niet toegestaan rondom de kampeerplaats. 

Kampeerplaatsen Hunzedal