Attracties

Attracties

In de omgeving van Vakantiepark Hunzedal

In de omgeving van Vakantiepark Hunzedal kun je diverse leuke uitstapjes maken.


Dierenparken
Ontdek WILDLANDS Adventure Zoo in Emmen. Beleef avonturen tussen de olifanten en apen in het tropische oerwoud, tussen de pelsrobben en ijsberen in het ijzige poolgebied of kies voor een tocht over de hete savanne. Rustig en relaxed of stoer en spannend, het kan allemaal. Een ander leuk park om te bezoeken is Vlinderparadijs Papiliorama. Hier kijk je je ogen uit van de verschillende soorten tropische vlinders. De bijna 1.000 m grote vlinderkas is één van de grootste tropische vlindertuinen binnen Europa. Naast de prachtige vlinders vindt u hier verschillende soorten tropische en kleurrijke bloemen. 

Plopsa Indoor Coevorden
In de omgeving van Vakantiepark Hunzedal kunt u verschillende attractieparken bezoeken. Het overdekte attractiepark Plopsa Indoor Coevorden wordt door veel gezinnen bezocht. Kinderen ontmoeten hier hun favoriete Plopsa-helden. Iedere dag is er een liveshow en er zijn veel leuke attracties. Denk aan de piratenbaan en de K3-slingermolen. Een ander populair attractiepark nabij Vakantiepark Hunzedal is Attractiepark Slagharen. Geniet van meer dan 30 attracties en shows. 

Andere attractieparken
Drouwerzand Attractiepark, het voordeligste pretpark van Europa, ligt ook nabij. Eten en drinken zijn bij de entreeprijs inbegrepen en het park heeft attracties voor jong en oud: 3 tot 14 jaar oud. De Sprookjeshof is een attractiepark gelegen op 25 minuten rijden en heeft een attractiepark, sprookjespark, kinderboerderij en speeltuin. Kabouterland en Speelstad Oranje zijn twee andere parken die u kunt bezoeken met de kinderen. 

Boomkroonpad
Op slechts 10 kilometer van Vakantiepark Hunzedal ligt het Boomkroonpad. Wilt u het bos eens op een andere manier beleven? Maak dan een wandeling over het boomkroonpad. Via deze wandelbrug op palen loop je langs de toppen van  bomen en beleef je het bos op een unieke manier. 

Gevangenismuseum
In Veenhuizen ligt het Nationaal Gevangenismuseum. Hier kunt u zelf plaatsnemen op de stoel van de rechter en een gevangeniscel van binnen bekijken. In het gevangenismuseum in Veenhuizen leert u van alles over straf en misdaad van vroeger tot nu.