Prijsinformatie

Prijzen accommodaties zijn per eenheid. Prijzen zijn exclusief reserveringskosten, toeristenbelasting, bedlinnen, schoonmaakkosten en eventuele optionele kosten. 

Indien je geen v.a. prijs ziet, betekent dit dat enkel afwijkende periodes mogelijk zijn. Klik op het gewenste type om de mogelijkheden te bekijken.

Niet boek- of vindbaar?

Is je verblijfswens niet boek- of vindbaar?  Laat het ons weten via telefoon  +31 (0)70 890 06 20  of  stuur een e-mail naar info@bestcamp.nl . Wij helpen je graag! Onze openingstijden zijn zondag t/m vrijdag van 09.00  - 17.00 uur.  Voor  zeer dringende vragen die gelijk een antwoord behoeven buiten de openingstijden om, kan bovengenoemd telefoonnummer gebeld worden. Je wordt dan doorgeschakeld naar  de avond-/weekenddienst.


Huurtenten huren op Vakantiepark Hunzedal

Op Vakantiepark Hunzedal

Op Vakantiepark Hunzedal kun je een Hunzetent of een Kabouter Plop Familietent huren. De Hunzetent is een houten bungalowtent met een oppervlakte van ongeveer 23 m² en heeft een capaciteit tot 4 personen. De accommodatie is compleet ingericht met tv, gaskachel en 6 Ampère elektra aansluiting.

Op Vakantiepark Hunzedal kun je daarnaast een unieke en gloednieuwe Kabouter Plop Familietent huren. De tenten zijn te huur voor maximaal 4 personen. Overnachten in deze tent geeft een extra beleving.  Ideaal voor een vakantie met kleine kinderen! 

Huurtenten