v.a. € 126 Kampeerplaats

Kampeerplaats

  • Elektriciteitsaansluiting van 16 Ampère
  • Circa 80 m²
Meer informatie

Prijsinformatie

De prijzen voor kamperen zijn op basis van vier personen. De prijzen zijn exclusief reserveringskosten, parklasten, afvalbijdrage, extra personen en eventuele optionele kosten. 

Indien je geen v.a. prijs ziet, betekent dit dat enkel afwijkende periodes mogelijk zijn. Klik op het gewenste type om de mogelijkheden te bekijken.

Niet boek- of vindbaar?

Is je verblijfswens niet boek- of vindbaar?  Laat het ons weten via telefoon  +31 (0)70 890 06 20  of  stuur een e-mail naar info@bestcamp.nl . Wij helpen je graag! Onze openingstijden zijn zondag t/m vrijdag van 09.00  - 17.00 uur.  Voor  zeer dringende vragen die gelijk een antwoord behoeven buiten de openingstijden om, kan bovengenoemd telefoonnummer gebeld worden. Je wordt dan doorgeschakeld naar  de avond-/weekenddienst.


Kampeerplaatsen Veluwe

Op Bospark Ede

Het grote voordeel van kamperen is, dat je de natuur dan het meest intensief beleeft. Zo geniet je op het vakantiepark optimaal van het buitenleven: zelfs ín jouw tent ruik je de heerlijke geur van de bossen.

Op Camping Bospark Ede liggen de kampeerplaatsen centraal op het park, met alle voorzieningen onder handbereik. Je kunt er zowel een seizoensplaats van april tot en met oktober, als een toeristische plaats voor een korte of lange vakantie huren.

Kampeerplaatsen Veluwe