Animatie

Animatie

Op Camping De Boshoek

Het recreatieteam op Camping De Boshoek zal er tijdens de schoolvakanties en in de weekenden alles aan doen om je een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Zo zijn er leuke animatieprogramma's voor jong en oud.


Animatieprogramma's
De programma's voor de voorjaarsvakantie zijn bekend. Klik op onderstaande linken om de programma's te bekijken. 
Animatieprogramma van 17 tot 18 februari
Animatieprogramma van 20 tot 23 februari
Animatieprogramma van 24 tot 25 februari
Animatieprogramma van 27 februari tot 2 maart
Animatieprogramma van 3 tot 4 maart

Zodra de programma's voor de zomer 2018 bekend zijn, zullen deze hieronder getoond worden. Hieronder kun je wel een voorbeeldprogramma van de zomer 2017 inzien. 
29 juli tot 4 augustus 2017

Keessie en Willie
Keessie en zijn vriendinnetje Willie zijn de helden van de kinderen. Bij verschillende activiteiten staan de avonturen van deze populaire mascottes van Camping De Boshoek centraal.

Schatertheater
In het Schatertheater midden op het park beleven Keessie en Willie geweldige avonturen. Uiteraard kunnen Keessie en Willie ook goed dansen, dus de liedjes van de Mini disco komen vaak genoeg voorbij. Alle kinderen van het park worden opgehaald voor Keessie en Willie’s Schatertheater of Mini Disco met De Keessie Mobiel. Verzamel je bij de Keessie haltes en kom mee.

Kidsclub
De Kidsclub is voor kinderen van 3 tot 10 jaar. Een dansje, een liedje, het is een vrolijke boel met Keessie en z’n vriendinnetje Willie. Lekker knutselen, een spelletje, theater binnen of buiten… hier gebeurt echt van alles! Alle kinderen worden opgehaald met De Keessie Mobiel, dus let goed op of hij langskomt.

Sportprogramma
Voor de kinderen van 10 jaar en ouder zijn er voldoende sportieve activiteiten op het park, denk hierbij aan een pannakooi, interactieve voetbalmuur en een basketbalveld.

Programma speciaal voor de tieners
Tijdens het hoogseizoen zijn er voor tieners een teenage- en een sportentertainer aanwezig. Zij zullen samen met de tieners een passende invulling geven aan activiteiten voor de tien plussers.

Minimaal vijf dagen per week is het jeugdhonk geopend voor 12+. Hier kan een filmpje gekeken worden in de mini-bioscoop, games gespeeld worden zoals airhockey en poolbiljart of gewoon lekker chillen