Animatie

Animatie

Op Camping De Boshoek

Gedurende het hoogseizoen zal het recreatieteam op Camping De Boshoek er alles aan doen om je een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Zo zijn er leuke animatieprogramma's voor jong en oud.


Keessie en Willie
Keessie en zijn vriendinnetje Willie zijn de helden van de kinderen. Bij verschillende activiteiten staan de avonturen van deze populaire mascottes van Camping De Boshoek centraal.

Schatertheater
In het Schatertheater midden op het park beleven Keessie en Willie geweldige avonturen. Uiteraard kunnen Keessie en Willie ook goed dansen, dus de liedjes van de Mini disco komen vaak genoeg voorbij. Alle kinderen van het park worden opgehaald voor Keessie en Willie’s Schatertheater of Mini Disco met De Keessie Mobiel. Verzamel je bij de Keessie haltes en kom mee.

Kidsclub
De Kidsclub is voor kinderen van 3 tot 12 jaar. Een dansje, een liedje, het is een vrolijke boel met Keessie en z’n vriendinnetje Willie. Lekker knutselen, een spelletje, theater binnen of buiten… hier gebeurt echt van alles! Alle kinderen worden opgehaald met De Keessie Mobiel, dus let goed op of hij langskomt.

Sportprogramma
Voor de kinderen van 10 jaar en ouder zijn er voldoende sportieve activiteiten op het park, denk hierbij aan een pannakooi, interactieve voetbalmuur en een basketbalveld.

Bekijk hier het animatieprogramma