Buitensport De Boshoek

Buitensport De Boshoek

Op de Veluwe bij Camping De Boshoek

Rond Camping De Boshoek is een uitgebreid aanbod aan activiteiten op de Veluwe. Van buggy- en scooter rijden tot GPS-tochten, van paardrijden tot huifkartochten. Zelfs boerenbuitenspelen zijn mogelijk. De Veluwe is een veelzijdig natuurgebied waar je op heel veel verschillende manieren actief kunt zijn.


Buggy rijden
Buggy rijden is een sportieve en stoere activiteit voor vakantiegangers die op een unieke manier de Veluwe willen ontdekken. Met een picknickmand achterop volg je een mooie route langs authentieke plekjes op de Veluwe. De buggy’s zijn geschikt voor 2 personen en het is mogelijk om zowel individueel als in een groep buggy te rijden. Voor het besturen van een buggy is een geldig rijbewijs B vereist.

E-chopper rijden
Huur een E-chopper en verken de prachtige Veluwe! Met deze milieuvriendelijke scooter maak jij de sier op de Veluwe. Heerlijk relaxed stuur je de elektrisch aangedreven chopper over de heide, door de bossen en bezoek je de meest bijzondere plekjes van de Veluwe. Je kunt de E-chopper huren vanaf 2 personen. Iedere deelnemer dient in het bezit te zijn van een geldig bromfietscertificaat of rijbewijs. Ben je met kinderen tot en met 13 jaar? Dan kunnen zij mee achterop.

Huifkartocht
Wie op zoek is naar een bijzondere manier om de Veluwe te zien met het hele gezin, kan kiezen voor een huifkartocht. De tocht begint met een kop koffie en smakelijk gebak waarnaar de tocht van 1,5 uur vervolgt langs de uitgestrekte bossen van de Veluwe. Eventueel vergezeld door een accordeonist en met een mals stukje vlees achteraf is dit een leuke activiteit voor groot en klein.

Boerenbuitenspelen
Deze leuke spelen zijn geschikt voor groot en klein. Vlakbij Camping De Boshoek bevindt zich ’t Westdorp’. Dit is een boerderij waar de boerenspellen plaatsvinden. Boer Gijs verzint  de creatiefste, gekste en leukste spellen voor iedereen. Koe melken, ringsteken op een pony, tonnenrace of het befaamde kip schieten, voor boer Gijs is niks gek genoeg!