De groei van het aantal kampeerders dat de trotse bezitter is van een camper houdt al vele jaren aan. Speciaal voor de eigenaren van een camper of kampeerwagen realiseerde camping De Boshoek acht camperplaatsen met een verharde ondergrond.

De speciale camperplaatsen zijn eenvoudig te bereiken en hebben een oppervlakte van 80 tot 100 m. Alle camperplaatsen beschikken over een elektriciteitsaansluiting (10 Ampère), TV-aansluiting (coax) met een uitgebreid aanbod aan HD-zenders, watertappunt en rioolafvoer.

In de stijl die typerend is voor de Veluwe werd op camping De Boshoek een modern en comfortabel sanitairgebouw geplaatst met duurzame apparatuur. Het bijzondere sanitairgebouw met rieten dak is voorzien van familie-, kinder en babysanitair. Extra luxe zijn de vaatwassers die in het sanitairgebouw staan. Tijdens je verblijf krijg je 1 munt per dag, waarmee je kosteloos je vaat in 5 minuten schoon hebt. Heb je meerdere muntjes nodig? Geen probleem, je kunt ze voor € 1,00 per stuk aanschaffen bij de receptie. 

Camping De Boshoek is een luxe camping met veel voorzieningen voor kinderen en volwassenen. De camping is een prima vertrekpunt om de Veluwe te ontdekken. 


  • Verharde ondergrond
  • Ruime plaatsen van 80 tot 100 m²
  • Elektriciteitsaansluiting (10 Ampère)
  • TV-aansluiting inclusief Nederlandse zenders
  • Water en rioolafvoer