Open dag op Recreatiepark De Boshoek

Open dag op Recreatiepark De Boshoek

Op zaterdag 6 april 2019 opent Recreatiepark De Boshoek haar deuren om iedereen een kijkje te geven in het park. Tijdens de open dag worden activiteiten georganiseerd, maar kun je ook op zoek naar jouw ideale accommodatie of kampeerplek!


De dag is bedoelt om iedereen te laten zien hoe gezellig het is op Recreatiepark De Boshoek. Tijdens de dag laat het park je zien waarom vakantievieren bij De Boshoek zo leuk is. Er is namelijk een bowlingbaan aanwezig, maar je kan er ook lasergamen, ponyrijden, beachvolleyballen en nog veel meer. Je zult je dus nooit vervelen tijdens je vakantie op recreatiepark De Boshoek.

Vakantieplekje uitzoeken

De open dag is natuurlijk ook bedoelt voor mensen die, naast veel plezier beleven tijdens hun vakantie, een mooi vakantieplekje zoeken. Zo kun je de verschillende huuraccommodaties bezichtigen om te kijken of er iets voor jou bij zit. Je kan kiezen uit groepsaccommodaties, chalets en bungalows voor 4 tot 6 personen, 2 persoons accommodaties en verschillende kampeerplaatsen. Zo kun je tijdens de open dag de ideale vakantieplek vinden! 

Recreatiewoning kopen

Ook als je op zoek bent naar een 2e huis, dan zit je op de open dag bij De Boshoek aan het juiste adres. Tijdens de open dag kun je je wensen voor het aanschaffen van een rendementsobject of een recreatiechalet bespreken. De mogelijkheden zullen besproken worden en uiteraard laten ze je de nieuwe chalets op het park zien. Zo kun je weloverwogen een goede beslissing nemen voor de aanschaf van een tweede huis.

Wanneer is de open dag?

De open dag zal beginnen om 10:00 uur en zal doorgaan tot 16:00 uur. Inschrijven is wel noodzakelijk, en kan gedaan worden via deze link. Ook kun je hier meteen aangeven of je een goodiebag met informatie wil, of je in gesprek wilt over het aanschaffen van een rendementsobject of recreatiewoning en of je een rondleiding wil langs de beschikbare nieuwe chalets. 

Wij hebben al harstikke veel zin in de open dag. Hopelijk mogen we je op 6 april verwelkomen op Recreatiepark De Boshoek!