Nuttige informatie

Nuttige informatie

Over bijkomende kosten, openingstijden en meer ....

Om je verblijf zo comfortabel mogelijk te laten verlopen op Camping De Boshoek staat hieronder de belangrijkste informatie voor vertrek vermeld. Bij aankomst op Camping De Boshoek ontvang je een welkomstmap waar ook alle belangrijke gegevens in staan.


Receptie
Bij aankomst en vertrek op Camping De Boshoek kun je je melden bij de receptie. De receptie is zeven dagen per week geopend. De openingstijden van de receptie kunnen verschillen in het hoog- en laagseizoen. Mocht de receptie zijn gesloten bij aankomst dan kun je je melden bij de horeca. Als de horeca ook is gesloten dan is er een noodtelefoon. Tijdens je verblijf kun je terecht bij de receptie of de horeca voor al je vragen.
 
Aankomst en vertrek huuraccommodaties
Aankomst is dagelijks mogelijk vanaf 15.00 uur. Je kunt op de vertrekdag tot uiterlijk 10.30 uur van de accommodatie gebruik maken.

Aankomst en vertrek kampeerplaatsen
Aankomst is dagelijks mogelijk vanaf 13.00 uur. Je kunt op de vertrekdag tot uiterlijk 12.00 uur van de accommodatie gebruik maken.

Betalingsmogelijkheden
Op Camping De Boshoek kunt je op verschillende manieren betalen, namelijk met pin en contant geld.
 
Huisdieren
Op Camping De Boshoek is maximaal een huisdier toegestaan op de kampeerplaatsen en een huisdier in de huuraccommodaties. Er zijn ook huisdiervrije huuraccommodaties. Huisdieren dienen aangelijnd te zijn. De kosten voor een huisdier zijn € 13,50 per huisdier of € 25,- per huisdier indien u in de groepsboerderij, de Wellness Villa of de Groepsvilla verblijft.

Daggasten/bezoekers
Op Camping De Boshoek zijn daggasten/bezoekers toegestaan. Zij dienen zich bij aankomst bij de receptie te melden. Indien de gasten/bezoekers ook willen overnachten worden kosten in rekening gebracht. Het tarief hiervoor bedraagt € 2,- voor een kind (tot 12 jaar) en € 3,- voor een volwassene.

Internet
Op Camping De Boshoek kun je gratis gebruik maken van Wifi. Elke accommodatie heeft een eigen modem zodat je snel en makkelijk toegang hebt tot het internet. 

Animatie
Op Camping De Boshoek is er in veel weekenden animatie. In de schoolvakanties en het hoogseizoen is er zelfs dagelijks animatie. Keessie en zijn vriendinnetje Willie zijn hierbij altijd van de partij. Deze mascotte en zijn vriendinnetje Willie staan centraal bij verschillende activiteiten. Tijdens de bouwvakantie is er ook een speciale jeugdcorner waar de oudere jeugd zich vermaakt met o.a. muziek, poolen en heel veel andere games.

Parkeren
Op Camping De Boshoek is uw auto toegestaan op alle kampeervelden met uitzondering van het Kippenveld en het Geitenveld. Dit zijn autovrije kampeervelden. Bij de huuraccommodaties is het toegestaan uw auto ernaast te parkeren.

 • Kampeerpark: Eén auto toegestaan (meerdere op aanvraag)
 • Safaritent: Eén auto toegestaan (meerdere op aanvraag)
 • Voorts huisje: Eén auto toegestaan (meerdere op aanvraag)
 • Bungalow 4 personen: Eén auto toegestaan (meerdere op aanvraag)
 • Bungalow 6 personen: Twee auto's toegestaan (meerdere op  aanvraag)
 • Bungalow 8 personen: Vier auto's toegestaan (meerdere op aanvraag)
 • Bungalow 10 personen: Drie auto's toegestaan (meerdere op aanvraag)
 • Bungalow 12 personen: Vijf auto's toegestaan (meerdere op aanvraag)
 • Bungalow 16 personen: Vijf auto's toegestaan (meerdere op aanvraag)
 • Groepsboerderij: Acht auto's toegestaan (meerdere op aanvraag)
 • Familielodge: Twee auto's toegestaan (meerdere op  aanvraag)
 • Hotelkamer: Eén auto toegestaan (meerdere op aanvraag)

Zwembaden
Camping De Boshoek heeft een verwarmd binnen- en buitenzwembad met voor de kleinsten een apart peuterbad met glijbaan. Het buitenzwembad is dagelijks geopend van begin mei tot half september van 9.00-20.00 uur. Bekijk hieronder de openingstijden van het binnenzwembad. De actuele openingstijden kunt u ter plaatse opvragen.

Horeca
Camping De Boshoek beschikt over een restaurant, een bar en een winkel. Het restaurant, de bar en de snackbar zijn dagelijks geopend, met uitzondering van het restaurant op dinsdag. De winkel is ook dagelijks geopend met verse producten. Tijdens de lunch, tussen 13.00 uur en 14.00 uur, is de winkel gesloten. De openingstijden van het restaurant, de bar, de snackbar en de winkel kunnen verschillen in het hoog- en laagseizoen.