Attracties

Attracties

In de omgeving van Camping De Boshoek | BestCamp

Hieronder vind je een overzicht van alle spannende en uitdagende attracties die in de omgeving van Camping De Boshoek gelegen zijn.


Nationaal Park De Hoge Veluwe
Wanneer je een Nederlander vraagt naar het bekendste binnenlandse natuurgebied, dan is de kans groot dat De Veluwe wordt genoemd. Wandelaars en fietsers keren regelmatig terug naar De Veluwe om te genieten van de rust, ruimte, natuur en fauna. Het Nationaal Park De Hoge Veluwe biedt niet alleen natuur. Onderdeel van het Nationaal Park De Hoge Veluwe is het wereldberoemde Kröller-Müller Museum.

Dierentuinen
Nederland beschikt over schitterende dierentuinen en voor zowel gezinnen als scholen zijn de dierentuinen een populair uitstapje. Gasten van Camping De Boshoek hebben de keuze uit Burgers’ Zoo in Arnhem, Ouwehands Dierenpark in Rhenen en de Apenheul in Apeldoorn. Van olifanten tot flamingo’s en van leeuwen tot giraffen, je ontdekt het dierenrijk in één van deze dierenparken.

Paleis het Loo
In het statige Paleis het Loo in Apeldoorn heeft de Koninklijke familie een paar honderd jaar gewoond. In 2014 is het 30 jaar geleden dat dit unieke museum werd opengesteld voor publiek. Wie een bezoek brengt aan Paleis het Loo en de omliggende siertuinen krijgt een mooi beeld hoe de Oranjes in dit prachtige paleis leefden. In het paleis wordt bovendien een indrukwekkende collectie van schilderijen, meubelen en kostuums tentoongesteld. Naast de grote collectie kunst zijn er diverse tentoonstellingen.

Dolfinarium
Kinderen én volwassenen beleven gegarandeerd een ‘dolfijne’ dag in het dolfinarium in Harderwijk. De dolfijnen kijken er naar uit om hun kunstjes aan de bezoekers te laten zien tijdens de shows die meerdere keren per dag plaatsvinden. De optredens van de dolfijnen zijn spectaculair. Maar vergeet vooral niet om ook een bezoek te brengen aan de zeehonden, walvissen, bruinvissen en zeeleeuwen.

Julianatoren
Het attractiepark Julianatoren in Apeldoorn is een familiepretpark met meer dan 60 attracties. Gezinnen met kinderen tot 12 jaar beleven een onvergetelijke dag in attracties zoals de achtbaan, de carrousel en het reuzenrad. Maar ook shows laten de kinderharten sneller kloppen. De Magic Music Mouse Show of de show van Jul en de Magische laboratorium, waarin Jul de Muis een spannend avontuur beleefd.