Prijsinformatie

De prijzen voor accommodaties zijn per eenheid. De prijzen zijn inclusief reserveringskosten en elektra. De prijzen zijn exclusief € 1,- toeristenbelasting p.p.p.n. en schoonmaakkosten (€ 27,- tot € 59,- afhankelijk van type)

Niet boek- of vindbaar?

Is je verblijfswens niet boek- of vindbaar?  Laat het ons weten via telefoon  +31 (0)70 890 06 20  of  stuur een e-mail naar info@bestcamp.nl . Wij helpen je graag! Onze openingstijden zijn zondag t/m vrijdag van 09.00  - 17.00 uur.  Voor  zeer dringende vragen die gelijk een antwoord behoeven buiten de openingstijden om, kan bovengenoemd telefoonnummer gebeld worden. Je wordt dan doorgeschakeld naar  de avond-/weekenddienst.


Bungalows en huizen huren
Op Camping De Boshoek

Op Camping De Boshoek

Camping De Boshoek, schitterend gelegen op de Veluwe, beschikt over verschillende typen bungalows. Er zijn bungalows te huur variërend van 2 tot 20 personen. 

De bungalows hebben alles gelijkvloers, alleen de groepsboerderij voor 20 personen heeft een extra verdieping. Je hoeft dus geen trappen de lopen. Daarnaast zijn alle typen bungalows voorzien van goede boxspringbedden.

Een bungalow huren op camping De Boshoek kan voor een weekend, midweek, week of een combinatie hiervan. Gasten die een bungalow huren kunnen gratis gebruik maken van de faciliteiten op het park. Voor een vakantie in een bungalow in Nederland, is De Boshoek een veelzijdige camping met comfortabele bungalows en voorzieningen voor kinderen en volwassenen.

 

Bungalows