Horeca

Horeca

Op Camping De Boshoek

Tijdens jouw vakantie op Camping De Boshoek ben je voor een diner of een drankje van harte welkom bij het restaurant of de bar. Camping De Boshoek creëerde op hun recreatiepark De Western Plaza, een gethematiseerde horeca met een steakhouse, eetcafé en snackbar.


Lekker eten is onlosmakelijk verbonden aan een geslaagde vakantie. Niet verwonderlijk dat veel gasten het koken aan de koks van Camping De Boshoek overlaten en zich lekker laten bedienen. Speciaal voor de kinderen is er een speelhoek waar ze heerlijk kunnen spelen. Zo kan het hele gezin ontspannend genieten van een lekker diner of een smakelijke lunch.

Restaurant Western Plaza
In het restaurant van Camping De Boshoek kun je à la carte eten. Naast verschillende gerechten met vlees- en vis, is het ook mogelijk om te steengrillen/barbecueën. Alle maaltijden worden met zorg bereid voor een betaalbare prijs. In het Grand-Café kun je genieten van een goede kop koffie of een borrel.

In Nederland is de combinatie van bowlen en uiteten met familie, vrienden of het gezin erg populair. Daarom biedt Camping De Boshoek speciale arrangementen aan in het Western Plaza. Er is een bowling met computergestuurde banen, waardoor de punten automatisch worden bijgehouden. Zo hoef je enkel plezier te maken en je te concentreren op het gooien van een Strike of Spare!

Nu ook in het laagseizoen verruimde openingstijden!

Snackbar Western Plaza
Natuurlijk mogen de frietjes, ijsjes en andere snacks niet ontbreken tijdens de vakantie. In de snackbar van Camping De Boshoek kun je terecht voor o.a. ijsjes, pizza’s, frites, kroketten en frikadellen.

Restaurant Proef!
Proef! Voorthuizen; een plek waar je heerlijk a la carte kan lunchen en dineren, verrassende buffetten met kleine of grote groepen kan reserveren en waar een verrassend assortiment van arrangementen aangeboden wordt. Jouw evenement, bruiloft of zakelijke bijeenkomst/vergadering tot in de puntjes verzorgd.

Het grote buitenterras zorgt ervoor dat ook bij mooi weer genoten kan worden van een hapje en drankje. En dat allemaal voor een aantrekkelijke prijs. Zelfs jouw evenement, bruiloft, zakelijke bijeenkomst of vergadering op maat wordt tot in de puntjes verzorgd. Diverse zalen bieden je een fijne sfeer, passend bij uw gezelschap.

De uitstekende ligging zorgt voor een ultieme (smaak)beleving van de Veluwe. De mooie natuur ligt aan je voeten en biedt zowel de rustzoeker als de actieveling ontzettend veel mogelijkheden. Diverse wandel- en fietsroutes zorgen ervoor dat je de Veluwe echt leert kennen. Gelegen aan Recreatiepark De Boshoek zorgt ervoor dat je jouw diner, activiteit, teambuilding of bruiloft kunt combineren met een comfortabel verblijf in diverse soorten bungalows, chalets of hotelkamers.