Kindervoorzieningen

Speelplezier

Op Camping De Boshoek

Camping De Boshoek is een ideale camping voor gezinnen met kinderen. Er zijn veel sportvelden, een binnen- en een buiten zwembad, verschillende speeltuinen en een kinderboerderij. Er is genoeg te doen voor ieder kind!


Kinderboerderij
Dieren hebben altijd een enorme aantrekkingskracht op kinderen. Niet verwonderlijk dat de geitjes, schapen, het konijn en het varken al snel worden gezien als de populairste medebewoners van Camping De Boshoek. Een bezoekje aan de kinderboerderij zorgt daarom altijd voor vrolijke gezichten. 

Ponyclub
Op Camping De Boshoek worden paardrijlessen en buitenritten georganiseerd. Paardrijden onder deskundige begeleiding behoort dus ook tot de mogelijkheden. De camping beschikt over een buitenbak. Daarnaast is het mogelijk om een rit te maken door de prachtige natuur van de Veluwe.

Speeltuinen
Verspreid over de camping liggen er meerdere speeltuinen voor de kinderen. Vooral voor gezinnen met kinderen is het een handige bijkomstigheid dat de speeltuinen op de kampeervelden zijn gelegen. Dit geeft de gelegenheid om vanaf jouw kampeerplek de kinderen in de gaten te houden. Daarnaast zijn de speeltuinen ook bij het zwembad, de kinderboerderij en bij de restaurants gelegen.