Kindervoorzieningen

Speelplezier

Op Camping De Boshoek

Camping De Boshoek is een ideale camping voor gezinnen met kinderen. Er zijn veel sportvelden, een binnen- en een buiten zwembad, verschillende speeltuinen en een kinderboerderij. Er is genoeg te doen voor ieder kind!


Ponyclub
Op Camping De Boshoek worden paardrijlessen en buitenritten georganiseerd. Paardrijden onder deskundige begeleiding behoort dus ook tot de mogelijkheden. De camping beschikt over een buitenbak. Daarnaast is het mogelijk om een rit te maken door de prachtige natuur van de Veluwe. 

Maar bij de ponyclub zijn er meer dieren dan alleen pony's en paarden! In de knuffelstal kun je heerlijk knuffelen met de cavia's en de konijnen en in de ren lopen kippen rond. Een heerlijke beestenboek waar echte dierenliefhebbers de dieren onder toezicht van één van de medewerkers van De Boshoek kunnen bezoeken. 

Speeltuinen
Verspreid over de camping liggen er meerdere speeltuinen voor de kinderen. Vooral voor gezinnen met kinderen is het een handige bijkomstigheid dat de speeltuinen op de kampeervelden zijn gelegen. Dit geeft de gelegenheid om vanaf jouw kampeerplek de kinderen in de gaten te houden. Daarnaast zijn de speeltuinen ook bij het zwembad, de kinderboerderij en bij de restaurants gelegen.