Sport

Een actieve vakantie

Op Camping De Boshoek

Of je nu een liefhebber bent van voetbal, basketbal of tennis, Camping De Boshoek biedt haar gasten een uitgebreid aanbod van sportieve voorzieningen. Maar ook interactieve spellen worden op Camping De Boshoek aangeboden. Het resultaat is dat kleine en grotere kinderen zich op de camping zullen vermaken.


Smashcourt tennisbaan
Met je partner of met de kinderen een partijtje tennis spelen? Camping De Boshoek heeft een tennisbaan die gemaakt is van een combinatie van lavazand en kunstgras. Hier kun je een wedstrijd spelen of gewoon lekker een ‘balletje slaan’.

Interactieve voetbalmuur
Hard schieten is leuk, maar niet zo moeilijk. Bij de interactieve voetbalmuur komt het aan op gevoel. De bal moet niet alleen in ‘het doel’ geschoten worden, maar op een interactieve manier wordt er steeds een andere plek aangewezen waar de bal het doel moet raken.

Pannakooi
Het voetbalveld op Camping De Boshoek is een Pannakooi en dat maakt het voetballen nog leuker. De bal blijft namelijk in het veld en dat maakt het spel sneller en uitdagender. Niet verwonderlijk dat in een voetballand als Nederland, veel kinderen regelmatig op deze plek vertoeven.

Midgetgolf
Op Camping De boshoek kun je ook midgetgolf spelen. De banen zijn leuk en uitdagend met soms een aantal lastige obstakels. Bij de receptie van Camping De Boshoek zijn de midgetgolf sticks en golfballetjes verkrijgbaar. Een leuke activiteit voor het hele gezin.

Tafeltennistafels
Veel kinderen spelen gedurende het jaar nooit tafeltennis. Maar op de camping is dat helemaal anders en wordt er vaak dagelijks tafeltennis gespeeld. Of het nu één tegen één, een dubbelpartij is, of tafeltennis ‘rond de tafel’. Het is altijd een ontmoetingsplek voor kinderen.