Zwembaden

Zwembaden en wellness

Op Camping De Boshoek

Wanneer je op zoek bent naar een camping op de Veluwe met een zwembad, dan is camping De Boshoek ideaal. De camping beschikt immers over een verwarmd buiten zwembad en een binnen zwembad. In Voorthuizen kun je ook volop waterplezier beleven in het recreatiegebied Zeumeren met een recreatieplas en strand!


Verwarmd buiten zwembad op de camping
Een vakantie en zwemplezier gaan hand in hand. Op Camping De Boshoek is een mooi en verwarmd buiten zwembad aanwezig met verschillende attracties voor kinderen én volwassenen. Je kunt lekker ontspannen op de bubblebanken of genieten van de massagejets. Kinderen vermaken zich in het kleuterbad, het speciale jungle bad en de wildwaterkreek.

Binnen zwembad op de camping
Ook wanneer je een paar baantjes wilt trekken of met de kinderen naar een overdekt zwembad wilt, hoef je de camping niet te verlaten. Camping De Boshoek beschikt namelijk over een prachtig binnen zwembad in de sfeer van de Middellandse Zee. Met temperaturen rond de 30 Graden is de temperatuur in het binnen zwembad altijd aangenaam. Bij het overdekte zwembad is een kleuterbad aanwezig met een kleine glijbaan.

Sauna en Turks stoombad
Camping De Boshoek biedt haar gasten niet enkel een binnen- en een buitenzwembad. Bij het binnen zwembad is een sauna en een Turks stoombad aanwezig. Voor sauna liefhebbers de ideale plek om optimaal te ontspannen! Tijdens de schoolvakanties alle dagen geopend. Buiten de schoolvakanties alleen in het weekend geopend.

Strand en meer
Vakantie op het strand in Nederland hoeft niet aan de kust. Ook bij een camping op de Veluwe kun je naar het strand. Vlakbij Camping De Boshoek ligt recreatiegebied Zeumeren met een recreatieplas, zandstrand, speeltoestellen en ligweiden. Je kunt hier heerlijk relaxen of een activiteit ondernemen, zoals waterskiën.