v.a. € 150 Kampeerplaats

Kampeerplaats

  • Ruime kampeerplaatsen
  • Elektriciteitsaansluiting van 6 Ampère
  • Centraal watertappunt
  • CAI-aansluiting
Meer informatie

Prijsinformatie

De prijzen voor kamperen zijn per eenheid op basis van vier personen. De prijzen zijn exclusief reserveringskosten, parklasten, afvalbijdrage, extra personen en eventuele optionele kosten. 

Indien je geen v.a. prijs ziet, betekent dit dat enkel afwijkende periodes mogelijk zijn. Klik op het gewenste type om de mogelijkheden te bekijken.

Niet boek- of vindbaar?

Is je verblijfswens niet boek- of vindbaar?  Laat het ons weten via telefoon  +31 (0)70 890 06 20  of  stuur een e-mail naar info@bestcamp.nl . Wij helpen je graag! Onze openingstijden zijn zondag t/m vrijdag van 09.00  - 17.00 uur.  Voor  zeer dringende vragen die gelijk een antwoord behoeven buiten de openingstijden om, kan bovengenoemd telefoonnummer gebeld worden. Je wordt dan doorgeschakeld naar  de avond-/weekenddienst.


Een kampeerplaats huren op Recreatiepark 't Gelloo

Op Recreatiepark 't Gelloo

Heerlijk kamperen in de bossen midden op de Veluwe. Op Recreatiepark 't Gelloo geniet je als kampeerder optimaal van de schitterende omgeving. De kampeerplaatsen liggen op gezellige en goed onderhouden kampeervelden.

Bijna op ieder veld is een speeltoestel aanwezig, zodat de kinderen dicht bij de tent, caravan of camper kunnen spelen. Op ieder veld is ook een watertappunt aanwezig en verschillende plekken hebben ook de mogelijkheid water af te voeren. Alle kampeerplaatsen op Recreatiepark ’t Gelloo zijn voorzien 6 Ampère stroom en CAI.

Kampeerplaatsen 't Gelloo